Uğur Dündar sert tepki gösterdi savcılara çağrıda bulundu: Güldüğüme dair 1 kare fotoğraf çıkarın ulusumuzdan özür dileyeceğim

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, tv100'de Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması programına konuk oldu. Usta gazeteci Uğur Dündar, programda önemli bir açıklama yaptı ve kendisine yönelik asılsız suçlamalarda bulunan kesimlere sert tepki gösterdi. Deprem bölgesinde güldüğüne dair bir kare çıkarılırsa Türkiye'den özür dileyeceğini açıklayan Dündar, savcılara çağrıda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Uğur Dündar sert tepki gösterdi savcılara çağrıda bulundu: Güldüğüme dair 1 kare fotoğraf çıkarın ulusumuzdan özür dileyeceğim

Türk televizyon tarihinin sayılı isimleri arasında yer alan usta gazeteci duayen televizyoncu Uğur Dündar ile gazeteci-yazar Mine Özbek 'Haftanın Panoraması' programında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nu konuk olarak ağırladı. Dündar programda kendisiyle ilgili söylenen "Uğur Dündar orada güldü" sözlerine yanıt verdi. 

Dündar, deprem bölgesinde yaşadıklarını  "Kahramanmaraş’ta canlı yayın yapıyoruz, bütün televizyon ekibi gitmişiz. Arkamızdaki enkazda en az 20 can yatıyor. Yakınları ateşler yatmış büyük bir acıyla bekliyorlar. Bu psikolojiyle orada yayın yapıyoruz. Acılar içindeki insanlar bize sarılıp ağlamışlar. Bu bile oradaki insanlar için teselli oluyor. Ben de tutamadım kendimi ağladım." diyerek anlattı.

Dündar "Üzerinde cübbe ve sarık olan biri çıkmış ‘Uğur Dündar orada güldü’ diyor. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Benim güldüğüme dair bir kare fotoğraf, 2 saniye ses kaydı çıkarın ben ulusumuzdan özür dileyeceğim." ifadelerini kullandı.

Savcılara çağrıda bulunan Dündar "Buradan sayın savcılara sesleniyorum. Lütfen bu sözlerimi ihbar kabul edin. Halkı kin ve nefret duygularıyla tamamen provokatif, tamamen dezenformatif, yalana ve iftiraya dayalı söylemlerle kışkırtan kişilerin cezasını verin." dedi. 

İşte Dündar'ın o açıklaması

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin