Uğur Dündar Haftanın Panoraması programında bugün Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu konuk ediyor

Duayen gazeteci Uğur Dündar her hafta tv100’de yayınlanan Haftanın Panoraması’nda gündemi konuşmaya devam ediyor. Gazeteci, Yazar Mine Özbek’inde katıldığı program, bu haftada önemli bir konuğu ağırlayacak. Saadet Partisi Genel başkanı Temel Karamollaoğlu, bugün Haftanın Panoraması'nda yaşadığımız büyük felaketi, altılı masanın adayını ve beklenen seçimleri değerlendirecek.

Google Haberlere Abone ol
Uğur Dündar Haftanın Panoraması programında bugün Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu konuk ediyor

Duayen gazeteci Uğur Dündar her hafta tv100’de yayınlanan Haftanın Panoraması programında gündemi konuşmaya devam ediyor.

Gazeteci, Yazar Mine Özbek’inde katıldığı program, bu haftada önemli bir konuğu ağırlayacak. Saadet Partisi Genel başkanı Temel Karamollaoğlu, bu hafta Haftanın Panoramasında yaşadığımız büyük felaketi, altılı masanın adayını ve beklenen seçimleri değerlendirecek.

Türkiye’de 11 ilde büyük yıkıma yol açan, 43.500 den fazla vatandaşımızın hayatını kaybettiği büyük depremin yaralarını sarmaya çalıştığımız bu zor günlerde, altılı masanın deprem özel toplantısında hangi kararlar alındığınında masaya yatıralacağı programda, 6 liderin deprem ve doğal afetlere karşı hazırladıkları plan ve önerileride konuşulacak.

Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması bugün günü saat 21.00’de tv100’de.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin