Ufuk Bayraktar'ın Cihangir'deki kafesine silahlı saldırı düzenlendi: 3 yaralı var

Cihangir'de oyuncu Ufuk Bayraktar'ın sahibi olduğu kafede oturan bir kişiye silahlı saldırıda bulunuldu. Silahlı saldırıya uğrayan kişi ile kafede oturan 2 müşteri yaralanırken, saldırgan olay yerinden kaçtı.

Google Haberlere Abone ol
Ufuk Bayraktar'ın Cihangir'deki kafesine silahlı saldırı düzenlendi: 3 yaralı var

Cihangir'de, Ezel dizisiyle ünlenen oyuncu Ufuk Bayraktar'ın sahibi olduğu kafede oturan bir kişiye silahlı saldırıda bulunuldu. Silahlı saldırıya uğrayan kişi ile kafede oturan 2 müşteri yaralanırken, saldırgan olay yerinden kaçtı.

Cihangir, Defterdar Yokuşu sokakta bulunan ve oyuncu Ufuk Bayraktar'ın sahibi olduğu kafede oturan Ayhan Yılmaz'a 5-6 el ateş edilerek silahlı saldırı yapıldı.

Saldırganın silahından çıkan kurşunlar kafede oturan Sabriye B. ve Fahri T.'ye de isabet etti. Saldırıya uğrayan Ayhan Yılmaz belinden, kafede müşteri olarak bulunan Sabriye B. ve Fahri T. bacaklarından yaralanırken olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi.

Ufuk Bayraktar'ın Cihangir'deki kafesine silahlı saldırı düzenlendi: 3 yaralı var

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Olay yeri inceleme ekipleri, olayın yaşandığı sokağı trafiğe kapatıp şerit çekerek incelemelerde bulundu. Polis, olay sonrası kaçan Ali Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Olay sırasında sokakta bulunan seyyar satıcı Cemal Yükseltürk "Olay anında silah seslerini duymamla birlikte ben hemen tezgahın arkasına saklandım. 5-6 el ateş edildi. Kafede oturan biri kadın 2 müşteri yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırıldılar" diye konuştu.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin