Ufuk Bayraktar hakkında şok iddia! Set çalışanlarını taciz ve tehdit mi etti?

Geçtiğimiz aylarda eşi tarafından aldatıldığında dair ifşa edilen Ufuk Bayraktar, bu sefer de Dayı filminin çekimleri sırasında iki set çalışanı ünlü oyuncu tarafından tacize uğradığı ve tehdit edildiği iddia edildi.

Google Haberlere Abone ol
Ufuk Bayraktar hakkında şok iddia! Set çalışanlarını taciz ve tehdit mi etti?

Sinema Televizyon Sendikası, makyöz Alev Ünal Nayır ve kuaför Metin Tektaş’ın Dayı filminin Adana’da gerçekleşen çekimleri sırasında, Ufuk Bayraktar tarafından fiziksel ve sözlü tacizine uğradığını belirtti.

Zeki Demirkubuz’un Kader filmiyle çıkış yaptıktan sonra Ezel, Girdağ, Dağ gibi yapımlarda rol alan Ufuk Bayraktar‘ın geliştirme aşamasında katkıda bulunduğu ve başrolünü üstlendiği Dayı film, son derece kaygı verici bir haberle sinema dünyasının gündemine taşındı.

Sinema Televizyon Sendikası, bir açıklama yayınlayarak, makyöz Alev Ünal Nayır ve kuaför Metin Tektaş’ın Dayı filminin Adana’da gerçekleşen çekimleri sırasında Ufuk Bayraktar’ın fiziksel ve sözlü tacizine uğradığını belirtti. Sinema Televizyon Sendikası Nayır ve Tektaş’ın yanında olduklarını belirtirken, sektör bileşenlerini taciz ve mobbing karşısında dayanışmaya çağırdı.

UFUK BAYRAKTAR HAKKINDA ŞOKE EDEN TACİZ VE TEHDİT İDDİASI!

Sinema TV Sendikası tarafından yapılan açıklamada şöyle:

“Kamuoyunun Dikkatine

Yönetmenliğini Uğur Bayraktar’ın, başrolünü ise kardeşi Ufuk Bayraktar’ın üstlendiği ‘Dayı’ isimli  sinema filmi setinde kabul edilemez olaylar yaşanmıştır. Çekimleri Adana’da devam etmekte olan sette makyöz Alev Ünal Nayir ve kuaför Metin Tektaş, oyuncu Ufuk Bayraktar tarafından fiziksel ve sözlü tacize uğramış, tehdit edilmiştir.

Hukuki işlemlerin başlatılmış olduğu sürecin takipçisi olacağımızı, meslektaşlarımız Alev Ünal Nayir ve Metin Tektaş’ın yanında olduğumuzu kamuoyuna bildiririz.

Setlerde yaşanan taciz ve mobbing olaylarını kınıyor, tüm sektör bileşenlerini dayanışmaya çağırıyoruz.”

Ufuk Bayraktar hakkında şok iddia! Set çalışanlarını taciz ve tehdit mi etti?

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin