Ufak Tefek Cinayetler'de Burçin Terzioğlu'nun yerine kim geldi?

Ay Yapım'ın merakla beklenen dizisinde oyuncu değişimi yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
Ufak Tefek Cinayetler'de Burçin Terzioğlu'nun yerine kim geldi?

Ay Yapım'ın bu sezonun merakla beklenen iddialı yapımlarından "Ufak Tefek Cinayetler" dizisinde oyuncu değişimi yaşandı.



Ali Bilgin'in yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin ilk el sıkışılan oyuncusu olan Burçin Terzioğlu, yapımcıyla karşılıklı anlaşarak ekipten ayrıldı. Daha önce 'Kiralık Aşk'a imza atan Meriç Acemi'nin kaleme aldığı dizide Terzioğlu'nun yerine Gökçe Bahadır geldi.



Dün oyuncusuz teaser çekimleri yapılan dizide 4 kadın arkadaşın sürükleyici hikayesi ekrana getirilecek. Diğer iki kadın arkadaşı Tülin Özen ve Aslıhan Gürbüz'ün canlandıracağı 'Ufak Tefek Cinayetler'in dördüncü başrol kadın oyuncusu ise henüz belli olmadı.



23 Eylül'de sete çıkacak olan ekibe yeni katılan Gökçe Bahadır dizi için daha önce de görüşme yapmıştı. Öte yandan Burçin Terzioğlu'nun yerine Gökçe Bahadır'ın gelmesi ise ilginç bir tesadüfü beraberinde getirdi.



Benzer bir olay geçen yıl da yaşanmış, Gliss şampuan markasının yüzü olan Burçin Terzioğlu'nun ardından firma kampanyayı uzatmak yerine Gökçe Bahadır'la çalışmayı seçmişti. Bir diğer dikkat çeken detay ise iki ünlü oyuncunun İlker Kaleli'nin eski ve yeni sevgilisi olması. Burçin Terzioğlu'nun evlilik planları yaptığı sevgilisi İlker Kaleli daha önce Kayıp Şehir dizisi çekilirken Gökçe Bahadır'la beraberlik yaşamıştı.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com



Ufak Tefek Cinayetler'de Burçin Terzioğlu'nun yerine kim geldi?


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin