UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimiz Medipol Başakşehir ve Konyaspor'un bir üst turdaki muhtemel rakipleri belirlendi

Ülkemizi bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde temsil eden Medipol Başakşehir ile Konyaspor'un, 3. Ön Eleme turundaki rakiplerini geçmesi halinde play-off turunda karşılaşacağı ekipler belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimiz Medipol Başakşehir ve Konyaspor'un bir üst turdaki muhtemel rakipleri belirlendi

Türkiye'yi bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde temsil eden Medipol Başakşehir ile Konyaspor, 2. Ön Eleme turunu başarıyla geçerek 3. Ön Eleme turuna yükselmişti.

Medipol Başakşehir'in Breidablik, Konyaspor'un ise Vaduz takımını 3. Eleme turunda saf dışı bırakması halinde üst turdaki rakipleri belli oldu.

Konyaspor, Vaduz'u elemesi halinde Konferans Ligi play-off turunda Neftçi-Rapid Wien eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

Başakşehir ise, Breidablik'i elemesi halinde Konferans Ligi play-off turunda Lillestrom-Royal Antwerp eşleşmesinin galibiyle kozlarını paylaşacak.

PLAY-OFF TURU MAÇLARI 18-25 AĞUSTOS'TA 

Başakşehir ile Konyaspor, 3. eleme turundaki müsabakalarını 4 ve 11 Ağustos tarihlerinde oynayacak. Play-off turu maçları 18 ve 25 Ağustos Perşembe günleri oynanacak. UEFA Konferans Ligi’nde grup kuraları ise 26 Ağustos’ta çekilecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin