Ucuz zincir markette mide bulandıran görüntü: Markete girdi, görünce şoke oldu reyonla gezen farenin görüntülerini paylaştı

Sakarya Adapazarı'nda market alışverişi yapmak için BİM'e giren bir vatandaş reyonda gezen fareyi görünce şoke oldu. Suların olduğu bölümde gezen fareyi görüntüleyen vatandaş sosyal medyada da paylaşım yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Ucuz zincir markette mide bulandıran görüntü: Markete girdi, görünce şoke oldu reyonla gezen farenin görüntülerini paylaştı

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde market alışverişi yapmak için BİM’e giren bir vatandaş, gördüğü manzara karşısında şok oldu. Reyonda fare gören vatandaş, o anları cep telefonu ile saniye saniye kaydetti.

Mide bulandıran olay, Adapazarı ilçesi Karaman Mahallesi’nde bulunan BİM’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alışveriş yapmak için markete giren bir vatandaş, suların bulunduğu bölümde bir fare gördü. Gördüğü manzara karşısında şoke olan vatandaş, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Su ve sodaların bulunduğu reyonda duran fareyi kaydeden vatandaş, “Burası Karaman BİM. Görüyorsunuz reyonda kocaman bir fare. BİM’i fare bastı. Sakarya Karaman BİM’de kocaman fare, şu anda su stantlarının orada” ifadelerini kullandı.

KEDİ GİBİ BÜYÜK BİR FAREYDİ 

Fareyi görüntüleyen Selçuk Öner, "Alışveriş için her zaman gittiğim bir marketti. Yine alışveriş için gittim, o esnada sodaların olduğu bölümden bir ses duydum. Baktığımda fareyi gördüm. Videoda küçük gibi gözüküyor ama bildiğiniz kedi gibi büyük bir fareydi. Soda şişelerinin arasına girmeye çalışıyordu, giremedi. Daha sonrasında su ve soda şişelerinin arasında kaldı, korktu, kaçacağı da bir yer yoktu. Fareyi görünce ben de korktum, panikledim, irkildim ve şaşırdım. Biraz kendime geldikten sonra telefonla videoyu çektim. Sonrasında orada çalışanlara durumu söyledim, onlar da görünce şaşırdı. Bir süre sonra fareyi kutunun içerisine alarak dışarıya saldıklarını gördüm. Ciddi anlamda korktum açıkçası" dedi.

Hijyenin önemine değinen Öner, “Alışveriş yapıyoruz, hijyene dikkat etmek zorundayız. O büyük fare varsa küçükleri de vardır diye düşünüyorum ve bundan sonra o markete gitmeyi de düşünmüyorum, başka marketlere gideceğim. O kadar çok iş yaptıkları söyleniyor, Türkiye’nin her yerindeyiz diye reklamlar yapılıyor, bu kadar fiyatlarla ilgileneceklerine mağazaları ile ilgilenseler de bu tür sağlık dışı hayvanların orada olmalarına engel olsalar daha iyi. Tedbir alınması gerekiyor. Bu olayın ardından internetten araştırdım ve BİM ile alakalı o kadar çok fare olayına rastladım ki, bence personeller etiketleri değiştirmekten marketle ilgilenemiyor. Ciddi anlamda iğrenç bir olay. Dağ fare doğurdu derler ya, BİM fare doğurdu. İnsan gerçekten tiksiniyor, halk sağlığı için tehlikeli bir durum” diye konuştu.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin