Uçaklar Filmi oyuncakları Mattel tarafından üretildi

Disney’in yeni filmi Uçaklar’ın oyuncakları dünya oyuncak devi Mattel tarafından üretildi.

Google Haberlere Abone ol
Uçaklar Filmi oyuncakları Mattel tarafından üretildi

23 Ağustos’ta vizyona girecek bu aksiyon dolu 3D animasyon komedi macera filminin tüm seçkin oyuncakçılarda yerlerini alan oyuncakları çocukların vazgeçilmezi olacak. Filmde yer alan karakter uçaklar, onların aksiyon alanlarının oyun setlerini içeren bu koleksiyon tüm çocukları uçuracak.



Uçaklar hakkında…

Tek pervaneli, 680 beygir gücündeki kasaba uçağı Dusty'nin tek hayali başarılı bir akrobasi uçağı olmaktır. Fakat hava yarışçısı bu uçakların tasarımı ve yapısı ondan çok daha farklıdır. Üstelik Dusty'nin bir de yükseklik korkusu vardır! Donanma pilotu Skipper’ın kapısını çalan cesaretli Dusty bu usta uçaktan yardım ister. Skipper, son şampiyon Ripslinger ile aşık atacak düzeye gelmesi için Dusty'yi çalıştırır. Sınırlı donanımına rağmen Dusty o kadar cesurdur ki daha önce hayalini bile kuramadığı yüksekliklerde uçmayı hedefler ve onu hayranlıkla takip edenlere de uçma cesareti verir...



Çok sevilen Arabalar (Cars) animasyonunun gökyüzündeki Uçaklara uyarlanmış hali olan yapım yeni bir Disney efsanesi olma yolunda. Digital 3D™ teknolojisiyle vizyona girecek filmin Türkçe dublajında Dusty’yi Mustafa Sandal seslendiriyor. Filmin yönetmenliğini ise Klay Hall üstlenmiş.


Etiketler reklam disney
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin