Uçak havadayken yolculara çıplak fotoğraf şoku! Pilot herkese çıplak fotoğraf gönderen yolcuyu böule uyardı

ABD Havayolu şirketi Southwest Airlines pilotu, iPhone’ın Airdrop özelliği sayesinde tüm yolculara çıplak fotoğraf gönderen yolcuyu kalkışı iptal etmekle tehdit etti.

Google Haberlere Abone ol
Uçak havadayken yolculara çıplak fotoğraf şoku! Pilot herkese çıplak fotoğraf gönderen yolcuyu böule uyardı

ABD'den Meksika'ya uçan Southwest Airlines uçağında bulunan bir yolcu diğer yolculara çıplak fotoğraf yollayınca pilotun tepkisini çekti.

ABD’nin Houston kentinden Meksika’nın Cabo San Lucas şehrine havalanan ABD Havayolu şirketi Southwest Airlines pilotu, yolcuların çıplak fotoğraf yollamaya son vermedikleri halde uçağı indireceğini söyledi:

“Şöyle bir anlaşma yapalım. Bu fotoğraflar gelmeye devam ederse hazır havalanmamışken uçağı kapıya geri götüreyim. Herkesi indirip güvenlik birimlerini göreve çağırayım ve herkesin seyahati mahvolsun. Ya da fotoğraflar gelmesin ve uçak havalansın. Yani arkadaşlar Cabo’ya gitmek istiyorsanız bu AirDrop her neyse onu bir kenara bırakın, çıplak fotoğraf yollamayın”.

Southwest Airlines yaptığı açıklamada, "Müşterilerin ve çalışanların güvenliği, güvenliği ve refahı Southwest ekibinin her zaman en yüksek önceliğidir. Potansiyel bir sorundan haberdar olduklarında, çalışanlarımız bizimle seyahat edenlerin rahatını desteklemek için sorunları ele alır" dedi.

VİDEO 2,7 MİLYON KEZ İZLENDİ

Pilotun sözlerini içeren ve bir yolcu tarafından TikTok’ta paylaşılan video 2 milyondan fazla izlendi.

İşte o video:

Apple’ın bir özelliği olan AirDrop sayesinde kullanıcılar Bluetooth veya Wi-Fi aracılığıyla birbirlerine dosya gönderebiliyor. Kullanıcılar AirDrop aracılığıyla yakın çevredekilere dosya veya belge yollayabiliyor.

Etiketler Video yaşam çıplak
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin