Üç Kuruş ilk bölüm yayınlandı: Üç Kuruş 1. Bölüm izle Show TV

Show TV’nin merakla beklenen dizisi Üç Kuruş, dün akşam ilk bölümü ile ekranlara geldi. İçerde ve Çukur dizilerinin ardından yayınlanan ve bir süredir tanıtımları yapılan Üç Kuruş, ilk bölümü ile hayranlarını ekrana kilitlemeyi başardı. Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un yer aldığı dizi, yayınlanan ilk bölümü ile izleyicilerden tam not aldı. Biz de Üç Kuruş'u kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için ilk bölüm linkini haberimize ekledik. İşte Üç Kuruş 1. Bölüm izleme linki!

Google Haberlere Abone ol
Üç Kuruş ilk bölüm yayınlandı: Üç Kuruş 1. Bölüm izle Show TV

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un yer aldığı Üç Kuruş dizisi, dün akşam izleyici ile buluştu. Hayranları tarafından merakla beklenen dizinin ilk bölümünde; Kartal ve Efe arasındaki gerilim, bir cinayet nedeniyle ters yüz oluyor. Hem emniyet güçlerinden hem de rakiplerinden kaçmaya çalışan Kartal ise katille karşılaşıyor. Peki, Üç Kuruş ilk bölümde ne oldu? İşte Üç Kuruş 1. Bölüm izleme linki!
 
ÜÇ KURUŞ 1. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Üç Kuruş ilk bölüm yayınlandı: Üç Kuruş 1. Bölüm izle Show TV

Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe’nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur.

Üç Kuruş ilk bölüm yayınlandı: Üç Kuruş 1. Bölüm izle Show TV - Resim : 2

Emniyet güçlerinden ve suç dünyasındaki rakiplerinden aynı anda kaçmaya çalışan Kartal’ın yolu katille kesişir.

Üç Kuruş 1. Bölüm FULL İZLE
 
ÜÇ KURUŞ KONUSU

Üç Kuruş ilk bölüm yayınlandı: Üç Kuruş 1. Bölüm izle Show TV - Resim : 3

Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal (Uraz Kaygılaroğlu) ile Organize Büro’nun gözü kara komiseri Efe (Ekin Koç) arasındaki kovalamaca bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.
 
ÜÇ KURUŞ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Üç Kuruş ilk bölüm yayınlandı: Üç Kuruş 1. Bölüm izle Show TV - Resim : 4

Dizi çekimleri İstanbul'un Fatih ilçesinin Balat semtinde ve Beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasında gerçekleşmektedir.
 
ÜÇ KURUŞ OYUNCULARI

Üç Kuruş ilk bölüm yayınlandı: Üç Kuruş 1. Bölüm izle Show TV - Resim : 5

Kartal (Uraz Kaygılaroğlu)
Efe (Ekin Koç)
İrfan (Diren Polatoğulları)
Bahar (Nesrin Cavadzade)
Leyla (Aslıhan Malbora)
Neriman (Nursel Köse)
Oktay (Civan Canova)
Nezih (Zafer Algöz)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin