Üç Kuruş 2. Bölüm yayınlandı: Üç Kuruş 2. Bölüm izle Show TV

Show TV’nin merakla beklenen dizisi Üç Kuruş yayın hayatına başladı. Her hafta Pazartesi günü ekranlara gelen Üç Kuruş dizisinin başrollerinde Ekin Koç ve Uraz Kaygılaroğlu yer alıyor. Ay Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda, Sinan Öztürk otururken, dizinin senaryosunu ise Murat Uyurkulak ve Damla Serim kaleme alıyor. Üç Kuruş 2. bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Show TV izleme linkini haberimize ekledik. Peki, Üç Kuruş 2. Bölümde ne oluyor?

Google Haberlere Abone ol
Üç Kuruş 2. Bölüm yayınlandı: Üç Kuruş 2. Bölüm izle Show TV

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un yer aldığı Üç Kuruş dizisi, 2. Bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Show TV’nin merakla beklenen Üç Kuruş dizisinin yayınlanan son bölümünde; Kartal, Efe’ye anlaşma teklifini kabul etmediğini söylüyor. Ancak Efe, katili bulabilmek için Kartal’la birlikte çalışmaları gerektiğine inanmaktadır. Peki, Üç Kuruş 2. Bölümde ne oldu? İşte Üç Kuruş 2. Bölüm izleme linki!
 
ÜÇ KURUŞ 1. BÖLÜMDE NE OLDU?

Üç Kuruş 2. Bölüm yayınlandı: Üç Kuruş 2. Bölüm izle Show TV

Üç Kuruş dizisi ilk bölümünde; Çıngıraklı'nın "koruyucusu" konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro'nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe'nin yolu bir cinayet vakasıyla kesişti. Efe, Kartal'ın yaptığı illegal işleri ortaya çıkarıp onu tutuklamak için mücadele verdi. Kartal ise her seferinde Efe'nin hamlelerinden kurtulmayı başardı.

Üç Kuruş 2. Bölüm yayınlandı: Üç Kuruş 2. Bölüm izle Show TV - Resim : 2

Kartal ve Efe arasında nefes kesen bir kovalamaca oyunu yaşanırken ikilinin hayatı, hikayenin gizemli karakteri İrfan'ın işlediği cinayetlerle birlikte alt üst oldu. İrfan, Çıngıraklı'dan bir kişiyi öldürünce bu durum Kartal'ı harekete geçirdi. Ancak olayın peşine düşen Kartal da aynı katil tarafından saldırıya uğradı. İrfan, Kartal'ı da diğer kurbanları gibi tuzağa çekti. Tıpkı diğer cinayetlerindeki gibi onu öldürüp ardından üzerine üç kuruş atacak ve fotoğrafını çekecekti.

Üç Kuruş 2. Bölüm yayınlandı: Üç Kuruş 2. Bölüm izle Show TV - Resim : 3

İşte tam o sırada Kartal'ın elindeki "ÇP" damgasını fark eden İrfan büyük bir şaşkınlık yaşadı ve Kartal'ın yaşamasını istedi. Efe ve Halit, Kartal'ı kurtarıp İrfan'ın peşine düştü. Köşeye sıkışan İrfan, girdiği çatışmada Halit'i öldürdü ve arabasını patlatarak kaçmayı başardı.

Üç Kuruş 2. Bölüm yayınlandı: Üç Kuruş 2. Bölüm izle Show TV - Resim : 4

Yaşanan bu olay Efe için bir dönüm noktası oldu. Meslekten uzaklaştırıldı ancak ne olursa olsun babası olarak gördüğü Komiser Halit'i öldüren katili bulmadan durmayacaktı. Kartal ise saldırıdan kurtuldu ancak bu olay mahalledeki otoritesini sarstı.

Üç Kuruş 2. Bölüm yayınlandı: Üç Kuruş 2. Bölüm izle Show TV - Resim : 5

Kartal ve Efe, bir katilin peşinden aynı yola girerken aksiyonun hız kesmediği bölümün finalinde İrfan'ın da elinde "ÇP" damgası olması ve bu damgaya bakarak ağlaması dikkat çekti. "ÇP'nin hikayesi neydi ve Kartal ile İrfan'ın arasında nasıl bir bağlantı vardı?" Tüm bu soruların yanıtı izleyicide büyük bir merak yarattı.
 
ÜÇ KURUŞ 2. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Üç Kuruş 2. Bölüm yayınlandı: Üç Kuruş 2. Bölüm izle Show TV - Resim : 6

Kartal, Efe’nin anlaşma teklifini kabul etmese de Efe katili bulabilmek için birlikte çalışmaları gerektiğinden emindir.

Üç Kuruş 2. Bölüm yayınlandı: Üç Kuruş 2. Bölüm izle Show TV - Resim : 7

Kartal, Efe'den kurtulmaya çalışırken, Mesut'a verdiği zararın bedelini beklemediği kadar ağır bir şekilde ödemek zorunda kalır.

Üç Kuruş 2. Bölüm yayınlandı: Üç Kuruş 2. Bölüm izle Show TV - Resim : 8

Suç dünyası içindeki konumunu korumak için Nezih'le bir mücadeleye giren Kartal, çareyi onun kızı olan Bahar'da arar.

Üç Kuruş 2. Bölüm yayınlandı: Üç Kuruş 2. Bölüm izle Show TV - Resim : 9

Cinayetlerin üzerindeki gizem perdesi biraz olsun aralanınca, Kartal bu defa, Efe'nin teklifini yeniden düşünmek zorunda kalır.

Üç Kuruş 2. Bölüm FULL İZLE Show TV
 
ÜÇ KURUŞ KONUSU

Üç Kuruş 2. Bölüm yayınlandı: Üç Kuruş 2. Bölüm izle Show TV - Resim : 10

Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı'nın "koruyucusu" konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro'nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe'nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin