Twitter'dan sonra Star'da da bombalamaya devam! Gülerce, Star'da yazılara başladı

Gülerce, ilk yazısında bakın kimleri hedef aldı...

Google Haberlere Abone ol
Twitter'dan sonra Star'da da bombalamaya devam! Gülerce, Star'da yazılara başladı

Fethullah Gülen'e yakınlığı ile tanınan ancak daha sonra Gülen'le yolları ayrılan Hüseyin Gülerce, cemaatten ayrılınca Zaman gazetesindeki yazıları da son bulmuştu.



Dün akşam Hürriyet'e yapılan saldırı sırasında CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın programına gelen Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin için "çok korkak" tweet'i atıp daha sonra bu tweetleri silen Gülerce, Star gazetesine transfer oldu.



Bugün ilk yazısını yazan Gülerce'nin hedefinde, Doğan medyası, Gülen medyası ve Sözcü gazetesi vardı.



GÜlerce'nin Star'daki ilk yazısı:



"Bir savaş var



Şehit haberlerinin peş peşe geldiği günlerde, Star’da yazmaya başlıyorum. Rabbim hayırlı etsin. Bir savaş var ve kalemimle cephede olmam gerektiğine inanıyorum.



Dağlıca’da 16 askerimizin ardından dün de Iğdır’da 13 polisimiz şehit oldu. PKK bu defa patlayıcılar, roketatar, füze kullandığı için şehitlerimizin sayısı artıyor, terör tırmanıyor ve toplumsal infial büyüyor.



Maalesef, çözüm sürecinde terör örgütü PKK, tam bir iç savaş hazırlığı yapmış. Bunu fark etmeyen, bunda ihmali olan, ya da kastı olan kimlerse, onlar mutlaka araştırılmalıdır. PKK’nın hazırlığına göz yuman görevliler varsa, büyük bir ihanetin işbirlikçileridir ve onlar en kısa zamanda cezalandırılmalıdır.



Bugün, PKK ile mücadeleden öte, bir savaş var. Bu savaşta karşımızda sadece PKK yok. Türkiye’nin üzerinde hesapları olan ülkeler; ABD, İsrail, İngiltere, Almanya, İran başta olmak üzere, bizim kendi değerlerimiz üzerinde ayağa kalkmamız, bölgemizde güçlü bir devlete sahip olmamız istenmiyor. Milletimizin içteki ve dıştaki bütün hasımları bu savaşta, bir algı operasyonuyla psikolojik harp yürütüyorlar: Erdoğan düşmanlığı... Bu öylesine kuvvetli bir algı operasyonu ki, asıl millet düşmanları perdeleniyor, toplumun yüzde 60’ı Erdoğan düşmanlığına yönlendiriliyor..."



YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin