Twitter'dan karışık sonuçlar!

Twitter, her ne kadar kullanıcı sayısını artırmış olsa da, iyi gitmeyen bir şeyler var...

Google Haberlere Abone ol
Twitter'dan karışık sonuçlar!

Twitter'ın son üç ay içerisindeki aylık aktif kullanıcı sayısı, pek çok kişi tarafından heyecanla beklenmekteydi. Yapılan açıklama ile, mikro-blog sitesinin kullanıcılarını arttırmayı başardığı duyuruldu.



Firmanın 2016'nın ilk çeyreğindeki aylık aktif kullanıcı sayısı 310 milyona çıkarak bir önceki çeyreğe göre 5 milyon artmış durumda. Ayrıca bir önceki yılın aynı dönemine göre de yüzde 3'lük bir artış görülmekte. Firma, ikinci çeyrekteki aylık aktif kullanıcı sayısı hakkında tahmin yapmayı reddetmiş olsa da, genel olarak iyi bir başlangıca sahip olduğu söylenebilir.



Bu artışa rağmen Twitter, gelir beklentilerini yakalamayı başaramamış gibi görünüyor. Firma, alt uçta 595 milyon dolar gelir raporu sunmakta ve bu da bir önceki yıla göre yüzde 36'lık bir artışı işaret ediyor. Ancak beklenen 608 milyon doların altında kalmakta. Daha da kötü olan durum ise, analistlerin tahminlerine göre firmanın ikinci çeyrekte de 590 milyon dolar ile 610 milyon dolar arasında bir gelire ulaşacak olması. Bu çeyrek için de beklentiler 678 milyon dolardı.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin