Twitter'da hassas içerikleri nasıl görebilirim. 2023 iPhone ve Android hassas içerik ayarı nasıl yapılır? Twitter ayarlarda hassas içeriği kapatma yöntemi

Twitter'da hassas içerikler kullanıcıların daha iyi deneyimi için bulanıklaştırılıyor. Hassas içerik olarak bildirilen birçok gönder direkt olarak açılmıyor. Ancak bu durumun oldukça basit bir çözüm yolu var. Twitter ayarlarından hassas içerik özelliği kolaylıkla kapatılabiliyor. Böylece Twitter'da tüm gönderiler direkt görüntülenebiliyor. Peki 2023 iPhone ve Android hassas içerik ayarı nasıl yapılır? İşte Twitter ayarlarda hassas içeriği kapatma yöntemi.

Google Haberlere Abone ol
Twitter'da hassas içerikleri nasıl görebilirim. 2023 iPhone ve Android hassas içerik ayarı nasıl yapılır? Twitter ayarlarda hassas içeriği kapatma yöntemi

Twitter güncellemeleriyle kullanıcılarına üst düzey deneyim sunmaya devam ediyor. Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı bulunan Twitter, platformun daha güvenli hale gelmesi için bazı gönderileri 'hassas içerik' olarak ayarlıyor ve bulanıklaştırıyor.

Böylece kullanıcılar hassas içeriği ana sayfalarında direkt görmek yerine açıp açmamayı kendileri seçebiliyor.

Peki 2023 iPhone ve Android hassas içerik ayarı nasıl yapılır? İşte Twitter ayarlarda hassas içeriği kapatma yöntemi.

TWİTTER'DA HASSAS MEDYA NASIL BİLDİRİLİR?

Twitter'da gönderiyi bildirmek için tweetteki üç nokta simgesine dokunun ve tweeti bildir ögesini seçin. Ardından 'bu tweet hassas bir resim içeriyor' seçin.

TWİTTER'DA BİLDİRİLEN HASSAS MEDYA HEMEN KALDIRILIR MI?

Hassas medya bildirildiğinde Twitter, kullanıcılar tarafından işaretlenen medya bildirimlerini inceler ve politikalarına göre uyarı mesajı gerekip gerekmediğine karar verir. İşaretlenen içerik otomatik olarak uyarı mesajı almaz veya siteden kaldırılmaz.

TWİTTER'DA HASSAS İÇERİKLERİ NASIL GÖREBİLİRİM?

Twitter'da hassas içerikleri görüp görmeyeceğinize ayarlardan karar verebilirsiniz. Bunun için Twitter'da 'daha fazla' simgesine tıklayın ve 'gizlilik ve güvenlik' ayarlarına gidin.

Gördüğünüz içerik bölümünü bulduktan sonra 'hassas içeriğe sahip medyaları görüntüle' öğesinin yanındaki kutuyu işaretleyin. Ayarlar otomatik olarak kaydedilecektir.

TWİTTER'DA TACİZ İÇEREN TWEET NASIL BİLDİRİLİR?

Twitter'da taciz içeren bir tweeti veya hesabı bildirmek için tweetin yanındaki üç nokta simgesine dokunun. Ardından bildir öğesini seçim ve 'taciz içeren veya zararlı' kısmını seçin.

Ardından bildirdiğiniz sorunla ilgili bilgi verin. 

TWİTTER'DA TACİZ İÇEREN HESAP NASIL BİLDİRİLİR?

Twitter'da taciz içeren hesabı bildirmek için söz konusu hesabın profiline gidin ve bildir öğesini seçin. Taciz içeren veya zararlı davranışlarda bulunuyor öğesini seçin. Sonrasında bildirdiğiniz sorunla ilgili ek bilgi verin.

Twitter'da engellediğiniz ya da sizi engelleyen hesabı da bildirebilirsiniz. Bu hesabın profiline gidin ve taşma simgesine dokunduktan sonra 'bildir' öğesini seçin.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin