Twitter'da "#EYTistemiyoruz" etiketi açıldı ortalık karıştı: 40 yaşında emekli olunmaz. Bizler 65-60. Sizin ayrıcalığınız nedir? EYT'ye hayır, EYT istemiyorum

Milyonlarca Emeklilikte Yaşa Takılanlar hemen hemen her gün sosyal medya üzerinde gündem oluştururken bugün sıra dışı bir etiket açıldı. Twitter'da #EYTistemiyoruz etiketi altına binlerce tweet atıldı. Tweetlerde, "40 yaşında emekli olunmaz. Bizler 65-60. Sizin ayrıcalığınız nedir? EYT'ye hayır, EYT istemiyorum" ifadeleri de yer aldı. Bunu gören EYT mağdurları ise bu etiketin troll hesaplar tarafından açıldığını iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
Twitter'da "#EYTistemiyoruz" etiketi açıldı ortalık karıştı: 40 yaşında emekli olunmaz. Bizler 65-60. Sizin ayrıcalığınız nedir? EYT'ye hayır, EYT istemiyorum

Milyonlarca Emeklilikte Yaşa Takılanlar hemen hemen her gün sosyal medya üzerinde gündem oluştururken bugün sıra dışı bir etiket açıldı. Twitter'da #EYTistemiyoruz etiketi altına binlerce tweet atıldı.

Tweetlerde, "40 yaşında emekli olunmaz. Bizler 65-60. Sizin ayrıcalığınız nedir? EYT'ye hayır, EYT istemiyorum" ifadeleri de yer aldı. Bunu gören EYT mağdurları ise bu etiketin troll hesaplar tarafından açıldığını iddia etti.

 

Twitter üzerinden açılan etikete yaklaşık 3 bin tweet gönderildi. Bu etikete tepki gösteren EYT mağdurları da aynı etiketle cevap yazmaya başlayınca #EYTistemiyoruz etiketi bir anda Trend Topic oldu. 

Etiket altına yazılan gönderilerde genellikle 40-45 yaşında emekli olacaklara tepki gösterilirken "40 yaşında emekli olunmaz. Bizler 65-60. Sizin ayrıcalığınız nedir? EYT'ye hayır, EYT istemiyorum" gönderileri paylaşıldı. Bunu gören EYT mağdurları ise "Bu tweetleri atanlar tespit edilsin, emeklilik yaşları 70-75'e çekilsin madem" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin