Twitter'da blue üyelik nasıl alınır. Twitter blue üyelik ne kadar. Twitter blue üyelik (MAVİ TİK) özellikleri ve fiyatı

Twitter'da blue üye olmayanlara mesajlaşma sınırlaması geliyor. Bu sebeple Twitter'da blue üyelik fiyatları ve özellikleri sorgulanıyor. Twitter'da blue üyelik satın aldığınızda hesabınıza mavi tik işareti eklenir. Bununla birlikte blue üyeler tweetlerde düzenleme, daha az reklam görme gibi birçok özelliklerden yararlanabilir. Peki Twitter'da blue üyelik nasıl alınır? İşte Twitter blue üyelik özellikleri ve fiyatı.

Twitter'da blue üyelik nasıl alınır. Twitter blue üyelik ne kadar. Twitter blue üyelik (MAVİ TİK) özellikleri ve fiyatı

Twitter blue üye olmayanlara mesaj kısıtlaması getirmeye hazırlanıyor. Bu özellik çıktığında Twitter mesajları sayaca bağlayacak ve günlük mesaj gönderme limiti dolduğunda o gün bir daha mesaj gönderilemeyecek.

Bu kapsamda gözler Twitter'daki blue üyelik özellikleri ve fiyatlarına çevrilmiş durumda. Twitter'a blue üye olanlar, attığı tweeti 30 dakika içerisinde düzenleyebilecek. Bu özellik orijinal ve alıntı tweetler için geçerli olacak.

Blue üyeler Twitter ana sayfa akışlarında ve keşfette yüzde 50 daha az reklam ve sponsorlu içerik görecek. Blue üyeleri hesapları incelendikten ve mavi tiki aldıktan sonra bu ve diğer birçok özelliğe erişebilecek. İşte Twitter blue üyelik özellikleri ve fiyatı.

TWİTTER BLUE ÜYELİK ÖZELLİKLERİ NELER?

Yukarıda bahsedilenlerin yanı sıra Twitter blue üyelik satın alan kullanıcılara daha uzun tweet atma imkanı sunacak. Twitter normal kullanıcılarına 280 karakterlik tweet atma imkanı verirken blue üyelik alanlar 4 bin karaktere kadar tweet atabilecek.

Yer işareti klasörü, özel uygulama simgeleri (farklı renk seçenekleriyle) NFT profil resimleri, renkli ve kişiselleştirilebilir temalar blue aboneler için açık olacak.

Takip ettiğiniz ve onların takip ettiği kişilerin gönderdikleri, en çok paylaşılan makaleler otomatik listelenecek. Blue üyelerin etkileşim kurduğu tweet sıralamasında küçük bir yükseliş olacak. Blue abonelerin yanıtları, etkileşimleri ve bahsetmeleri vurgulanacak. Ayrıca blue aboneler SMS ile iki faktörlü doğrulama ile hesap güvenliğini yükseltecek.

TWİTTER BLUE ABONELİK NASIL SATIN ALINIR?

Blue abonelik hizmetine bilgisayar üzerinden kaydolmak için Twitter'ı açın. Daha Fazla > Twitter Blue > Abone Ol öğesini seçin. Abonelik ödemesini onaylayın.

Blue abonelik hizmetine İOS veya Android ile cep telefonundan kaydolmak için Twitter'ı açın, profil menüsüne girin. Twitter Blue > Abone Ol öğesine gidin.

Bu işlemler için cep telefonu numaranızı Twitter'da onaylamanız gerekir.

TWİTTER BLUE ABONELİKTE PARA İADESİ YAPILIR MI?

Twitter blue abonelikte yasal zorunluluklar dışında hiçbir kullanıcıya para iadesi yapılmaz. Askıya alınmış, kalıcı olarak kullanılmayan veya erişimi kaybedilmiş blue aboneli hesaplar için de para iadesi verilmez.

TWİTTER'DA BLUE ÜYELİK NE KADAR?

Twitter'da blue üyelik fiyatı 13 Haziran 2023 Salı itibarıyla aylık 150 TL yıllık 1.569,99 TL'dir.

Etiketler Twitter
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin