Twitter'da anket yapmıştı. Elon Musk istifa edeceğini açıkladı: Şirketin yöneticiliğini üstlenecek kadar aptal birini bulur bulmaz...

Twitter hesabından anket yapan ve "Görevi bırakayım mı?" diye soran Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk açıklama yaptı. 17.5 milyon kişinin oy kullandığı ve yüzde 57.5'inin görevi bırakmasını istediği anket sonrası Musk, "Şirketin yöneticiliğini üstlenecek kadar "aptal" birini bulur bulmaz Twitter CEO'luğu görevinden istifa edeceğim" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Twitter'da anket yapmıştı. Elon Musk istifa edeceğini açıkladı: Şirketin yöneticiliğini üstlenecek kadar aptal birini bulur bulmaz...

 Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, şirketin yöneticiliğini üstlenecek kadar "aptal" birini bulur bulmaz Twitter CEO'luğu görevinden istifa edeceğini belirtti.

Musk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu işi üstlenecek kadar aptal birini bulur bulmaz CEO'luktan istifa edeceğim! Sonrasında sadece yazılım ve sunucu ekiplerini yöneteceğim." ifadesini kullandı.

Elon Musk, pazar günü Twitter'daki CEO'luk görevinden istifa edip etmeme konusunda bir anket başlatmış ve çıkan sonucu kabul edeceğini bildirmişti.

Musk'ın anketinde 17 milyon 500 binden fazla kişi oy kullanmıştı. Anket sonuçlarına göre, katılımcıların yüzde 57,5'i Musk'ın ayrılması, 42,5'i ise devam etmesi yönünde tercihini ortaya koymuştu.

ABD basınında ise Elon Musk'ın aktif olarak yeni bir Twitter CEO'su aradığına dair haberler çıkmıştı.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin