Twitter size iş bulacak!

Twitter, iş ve eleman arayanları bir araya getireceği bir fuar organize ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Twitter size iş bulacak!

Milliyet'te yer alan habere göre, Sosyal paylaşım sitesi Twitter, hem arayanları hem de şirketleri online fuarda bir araya getiriyor. İş Bulma Fuarı Avrupa çapında yapılacak. Türkiye'den şirketlere de iş arayanlara da açık olacak. Fuarın farkı yine Twitter üzerinden olması. 



140 KARAKTERLİ CV 



Fuarın tarihi 19 Mayıs Perşembe. O gün, farklı sektörlerden ve ülkelerden şirketler, tweet atarak boş pozisyonlar için aday arayacak. İş arayanlar da tecrübelerini yazarak işverenin dikkatini çekmeye çalışacak. Burada önemli nokta, iş arayanların tecrübelerini Twitter'ın kendi kuralları gereği en fazla 140 karaktere sığdırması gerektiği.  



İşBulmaFuarı etiketi ile CV'ni yaz



Twitter'deki iş imkânları için belirlenen hashtag İşBulmaFuarı. Twitter, şirketlerin ayrıca Pazarlama, Üretim, Finans gibi sektörler özelinde veya #İstanbul, Ankara, Bursa veya Trabzon gibi il bazında hashtagler koymalarının faydalı olacağını duyurdu.



Twitter daha detaylı bilgi için önceden kaydolanlara bir eğitim seansına katılma olanağı da veriyor. 

İş arayanlar ve sektörlerin uzmanları, attıkları tweet’lere hashtagleri ekleyerek #İşBulmaFuarı içindeki tüm sohbetlere katılabilecekler. Uluslararası alanda ise #JobFair hashtag'inden fuar takip edebilir.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin