Twitter kararını verdi, 'mutsuz son'la bitti

Mustafa Sandal'ın klibinin sonunu Twitter’da hayranları belirledi.

Google Haberlere Abone ol
Twitter kararını verdi, 'mutsuz son'la bitti

Sosyal medyayı etkin olarak kullanan Mustafa Sandal, Twitter’daki 1 milyonu aşkın takipçisini tweet ve videolarıyla sürekli bilgilendiriyor. @mustinetnet hesabı aracılığıyla paylaşımlarda bulunan ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde bir ilke imza attı ve Türkiye’nin hashtag savaşıyla klibinin sonunu belirleyen ilk sanatçısı oldu.



“Ben olsaydım” isimli yeni parçasına klip çeken ancak nasıl bir son olması gerektiğine karar veremeyen Musti, bu kararı hayranlarına bıraktı. Video klibini mutlu ve mutsuz olmak üzere iki alternatif son ile çeken Musti, Twitter aracılığıyla bir yarışma başlattı. Klibinin ilk bölümünü takipçileriyle paylaşan Musti, hayranlarından “mutluson” yada “mutsuzson” hastagi ile kararlarını tweetlemelerini ve klibin son halini belirlemelerini istedi.



Yarışmanın ardından bu iki hashtagle yüzlerce tweet yağdı. Bu arada Mustafa Sandal’a jüri üyeliği yaptığı yarışmadaki partnerlerinden biri olan Demet Akalın’dan da destek geldi. Akalın, “mutsuzson” hashtagi ile kararını bildirdi.



Mustafa Sandal, dün akşam saat 22.00’da yarışmayı sonlandırdı ve kazanan sonu açıkladı. Mustafa Sandal’ın mutsuz son ile biten yeni klibi de yine ilk kez Twitter’dan yayınlandı. Video klibin yayına girmesiyle birlikte şarkının ismi olan “benolsaydım” hashtagi Türkiye’de Trending Topic oldu.



Twitter kararını verdi, 'mutsuz son'la bitti


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin