Twitter çöktü mü? Binlerce kullanıcı Twitter'da paylaşım yapamıyor. İşte Twitter'daki sorunun nedeni... "Hata oluştu" uyarısı veriyor

Türkiye'den Twitter'a erişim sağlansa da paylaşım yapılamıyor. Sosyal medyada paylaşım yapmak isteyenler Twitter’da sorun yaşıyor. Twitter'dan henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Twitter'da paylaşım yapmak isteyenler "Hata oluştu" uyarısı ile karşılaşıyor.

Google Haberlere Abone ol
Twitter çöktü mü? Binlerce kullanıcı Twitter'da paylaşım yapamıyor. İşte Twitter'daki sorunun nedeni... "Hata oluştu" uyarısı veriyor

"Twitter çöktü mü?" an itibariyle google'da en fazla aranan konuların başında geliyror. Sosyal medyada paylaşım yapmak isteyenler Twitter’a giriş yapmaya çalışırken sorunla karşılaştıklarını belirtiyor. Twitter'da akşam saatlerinde yaşanan paylaşım problemi ve sayfa güncelleme sorunu sonrası kullanıcılar “Twitter neden açılmıyor” sorusunun yanıtını arıyor.

"HATA OLUŞTU" UYARISI

Bir çok kullanıcıda başlayan "hata oluştu" uyarısı sebebiyle Twitter'ın çöktüğü düşünülüyor. Dünya genelinde yaşanan Twitter'daki sorun ile alakalı olarak yetkililerden açıklama gelmezken problemin kısa süre içerisinde giderilmesi bekleniyor. Anasayfanın yenilenmediği de belirtiliyor.

DownDetector.com’daki verilere göre ABD’deki sorunlar, özellikle Batı eyaletlerinde yoğunlaşmış durumda. 19:40 itibarıyla DownDectector’a bildirilen Twitter sorunlarının %52’si web sitesiyle, %39’u uygulamayla ve %9’u sunucu bağlantısı sorunlarıyla ilgiliydi.

Tweetlerin ve hesapların yüklenmesine ek olarak uygulamaya girişte de sorunlar yaşanıyor. Ancak bazı kullanıcıların uygulamayı kullanabildiği hatta tweet bile atabildiği de gözlemlendi. Kullanıcıların ne kadar süre daha bekleyeceği şimdilik belirsiz.

Etiketler Twitter hata
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin