Twitch yayıncısı Bahadır Telci, Erdoğan'a hakaretten ifadeye çağrıldı

Canlı yayın platformu Twitch'te yayınlar yapan Bahadır Telci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'Cumhurbaşkanına hakaret' iddiasıyla ifadeye çağrıldığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Twitch yayıncısı Bahadır Telci, Erdoğan'a hakaretten ifadeye çağrıldı

Twitch yayıncısı Bahadır Telci, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ifadeye çağırldığını belirtti.

Telci, paylaşımında "Az önce polis tarafından arandım cumhurbaşkanına hakaretten ifadeye çağırıyorlar, aynen kanka gençleri çok düşünüyorsunuz herkes özgür z kuşağı falan" ifadelerini kullandı.

Twitch yayıncısı Bahadır Telci, Erdoğan'a hakaretten ifadeye çağrıldı

Telci, "İşin komik tarafı ben cumhurbaşkanına hakaret etmedim. Aşağıdaki tweetten dolayı çağırıyorlarmış. Bir tweette hakaret yok iki cumhurbaşkanı ne alaka abi?" sözleriyle gerekçe gösterilen tweet'i paylaştı.

CHP'li Tekin: Erdoğan niye üstüne alınıyor?

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Gültekin ise Telci'nin ifadeye çağrılmasına tepki göstererek, şu ifadeleri kullandı:

Twitch fenomeni @Purplebixi şu tweeti attığı için hakkında Cumhurbaşkanı’na hakaretten dava açıldı. 1- Tweette muhatap yok. Erdoğan niye üstüne alınıyor? 2- Meymenetsiz, suratsız lafını duyunca savcıların, avukatlarının aklına Erdoğan mı geliyor?

AKP gençlerin elinden olanakları aldı, Avrupalı, Amerikalı gençlerin sahip olduğu imkanlardan mahrum etti, yetmedi barınma haklarını bile yok etti hala boğazlarını sıkmaya, özgürlük alanını yok etmeye devam ediyor. Bu gençler AKP’yi sandığa gömmesin de ne yapsın?

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin