Twente maçı sonrası Fenerbahçe'de ayrılık. İsmail Kartal takımdan ayrılan ismi açıkladı

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Twente'yi farklı mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal maçın ardından açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal, Altay Bayındır'ın takımdan ayrıldığını açıkladı.

Twente maçı sonrası Fenerbahçe'de ayrılık. İsmail Kartal takımdan ayrılan ismi açıkladı

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Hollanda ekibi Twente'ye gol yağdıran ve sahadan 5-1'lik galibiyetle ayrılan Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Altay Bayındır'ın takımdan ayrıldığını açıkladı.

Açıklamalarına öncelikle maçı değerlendirerek başlayan İsmail Kartal, ''Maça iyi başladık. Kazanıp Hollanda'ya avantajla gitmek istiyorduk ancak Twente de ne kadar kaliteli bir takım olduğunu gösterdi. İkinci yarı İrfan Can'ı da oyuna sokup, istediğim şekilde kanatlardan güçlü bir oyun ortaya koyduk. Taraftarlarımız geriye düşmemize rağmen oyuncularımızı desteklediği için hepsine çok teşekkür ederim. Bu galibiyeti Fenerbahçe taraftarına armağan ediyorum'' dedi.

ALTAY BAYINDIR'IN AYRILIĞINI AÇIKLADI

Altay Bayındır'ın Manchester United'a transfer olacağını söyleyen Kartal, ''Vermiş olduğu hizmetlerden dolayı Altay'a teşekkür ediyorum. Yeni bir serüvene başladı, ona canı gönülden başarılar diliyorum'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin