TV'de ilk kez Show TV izleyicisiyle buluşuyor

Komedi filmi sinemadan sonra TV izleyicisiyle buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
TV'de ilk kez Show TV izleyicisiyle buluşuyor

Yönetmenliğini Aram Gülyüz’ün üstlendiği, oyuncu kadrosunda Gürgen Öz, Seda Bakan, Damla Cangül, Ali Rıza Tanyeli, Mustafa Uzunyılmaz ve Ali Yoğurtçuoğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı 'Zaman Makinesi 1973' filmi yarın akşam TV'de ilk kez ekrana gelecek.



'Zaman Makinesi 1973' Tolga’nın günümüzden geçmişe gidişini ve 1973 senesinde başına gelen olayları anlatıyor.



Filmin konusu şu şekilde:



Lüks bir arabası, lüks bir evi ve lüks bir hayatı olan Tolga, hayatı boyunca hiç çalışmamış, zengin, şımarık ve kendini beğenmiş bir adamdır. Babası Ali Rıza’nın vefatı ile tüm servetin annesine bırakılması, Tolga’ya sadece ‘Anadol STC 16’ marka eski bir otomobilin kalması Tolga’yı kızdırır. Hemen arabaya atlayıp uzaklaşmak isteyen, sinirle ve küstahça içine düştüğü durumu eleştirmeye başlayan Tolga, bir anda Anadol ile beraber kendisini gökyüzünde bulur.



Araba havalanmış ve bir süre sonra bir plaja iniş yapmıştır. Geldiği bu yerde insanların üzerindeki eski püskü kıyafetler hiç ilgisini çekmemiş ve onu bir an önce araba tamircisi bulmaya yönlendirmiştir. Tamir parasını ödeyemeyen Tolga’ya Kadir Usta’nın çırağı olan Çiko acımış ve borç bitene kadar yanlarında çalışmasını teklif etmiştir. Yaşadıklarına anlam veremeyen Tolga, 1973 senesinde olduğunu anlayınca büyük bir şok yaşar.



'Zaman Makinesi 1973' TV’de ilk kez yarın akşam saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin