TV8'den yeni program! Sunucusu kim olacak?

'Yaşamdan Hikayeler' programı, gerçek yaşam hikayelerini ekranlara taşıyacak.

Google Haberlere Abone ol
TV8'den yeni program! Sunucusu kim olacak?

TV8 gündüz kuşağına yeni bir soluk geliyor. Lütfiye Pekcan'ın hazırlayıp sunacağı 'Yaşamdan Hikayeler' programı, gerçek yaşam hikayelerini canlı yayında gerçek kahramanların katılımıyla TV8'de ekranlara taşıyacak.



Yıllardır medya dünyasında hem haberci hem programcı olarak yer alan ve yazar Lütfiye Pekcan'ın hazırlayıp sunacağı 'Yaşamdan Hikayeler' programı, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de hafta için her gün gündüz kuşağında yayınlanacak.



Kadınların sesine kulak veren Lütfiye Pekcan, canlı yayında avukat, dedektif ve psikiyatrist gibi uzmanlar yardımıyla kadınlara rehber olacak. Programın yapımcılığını yıllardır gündüz kuşaklarında birçok başarılı projeye imza atan Hülya Sepken (Ph Yapım) üstlenecek.



Lütfiye Pekcan kimdir?



TRT Haber Merkezinde muhabir olarak medya dünyasına adım atan Lütfiye Pekcan, aynı zamanda Reha Muhtar ile 'Ateş Hattı' programına yapımcı olarak imza attı. SHOW TV, CNN Türk ve FOX  TV'de haber yayın koordinatörü, TV8, CİNE5 ve D Prodüksiyon'da program müdürü olarak görev yaptı.



SHOW TV’de bir dönem 'Ateş Hattı' ve TRT'de 'Manşettekiler' programını hazırlayıp sunan Pekcan, Kosova Savaşı'ndan İmralı Davası'na kadar tarihte derin izler bırakan pek çok olayı canlı yayınlarla olay yerinden milyonlara aktardı.



Kadın sorunlarını iyi bilen ve deneyimlerini '3 Kadın 1 Ölüm 1 Sır' adlı romanla okuyucularıyla paylaşan Lütfiye Pekcan, evli ve 1 çocuk annesi.



TV8'den yeni program! Sunucusu kim olacak?


Etiketler lütfiye pekcan tv8
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin