tv8'den 'Turist Ömer' açıklaması

Dün tv8'de yayınlanan "Turist Ömer Boğa Güreşçisi" filminde uygulanan dekolte buzlama konusuyla ilgili kanaldan açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
tv8'den 'Turist Ömer' açıklaması

Sadri Alışık'ın canlandırdığı 'Turist Ömer' serinin 'Boğa Güreşçisi' filminde Feri Cansel'in dekoltesine uygulanan sansür eleştirilere neden oldu.



Buzlanarak ekrana gelen sahneye izleyicilerin gösteridği tepki üzerine tv8, aşağıdaki özür açıklamasını yaptı.



"Öncelikle 08.01.2013 tarihinde dün öğleden sonra kuşağında yayınlanan Turist Ömer Boğa Güreşçisi adlı filmde uygulanan dekolte buzlama konusuyla ilgili olarak kanalımıza hassasiyetlerini bildiren tüm izleyicilerimizden konuyla ilgili özür dileriz.



Belirtmek isteriz ki uygulanan buzlama tamamıyla timecode ve montaj hatasına bağlı olarak gerçekleşmiştir. tv8 olarak herhangi bir sansür uygulaması yapmak niyetinde olmadığımız gibi, böyle abartılı ve gereksiz bir buzlamayı yapmayı yayıncılık ilkelerimizle de asla bağdaştırmadığımızı zaten izleyicilerimiz bilmektedir. Tv8 kanalı olarak tüm yapım ve filmlerimizi RTÜK kurallarını dikkate alarak gözden geçirmemize rağmen ilgili konuda  RTÜK’ün bir bilgisi ve isteğinin olmadığını değerli kamuoyunun bilgisine sunarız.



İzleyicilerimizin bu anlamdaki dikkati ve hassasiyeti için teşekkür eder, Turist Ömer Boğa Güreşçisi adlı filmi ekranımızda tekrar orijinal haliyle yayınlayacağımızı bildiririz.



Saygılarımızla" 




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin