tv8’de haber dönemi kapandı. İşte Haber Genel Yayın Yönetmeni Gürcan Çilesiz’in veda yazısı

tv8'de haber merkezinin kapatılmasının ardından, kanalın Haber Genel Yayın Yönetmeni de veda yazısını yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
tv8’de haber dönemi kapandı.  İşte Haber Genel Yayın Yönetmeni Gürcan Çilesiz’in veda yazısı

Acun Ilıcalı'nın tv8'i satın almasının ardından kanalda yeniden yapılanma süreci başladı. İlk olarak kanalın 40 kişilik haber merkezi kapatıldı. tv8 Haber Genel Yayın Yönetmeni Gürcan Çilesiz de veda yazısını yayınladı.



Değerli arkadaşlarım,



14 yılım geçti tv8 çatısı altında. Kızım Zeynep’in doğduğu gün nöbetteydim. tv8’i büyütme sevdasına Zeynep’imin zamanını çaldım yıllarca… Yaşıtları babalarıyla Pazar keyfi yaparken, o evde annesiyle yalnızdı. Gece yarılarına kadar gözü kapıda beni bekledi evcilik oynamak için. Çoğu zaman okuduğum masalın sonunu duyamadan uykuya yenik düştü.



Siz de aynı fedakârlıkla çalıştınız benimle… Zor ama güzel günler geçirdik.  Bayrağı yere düşürmemek için insanüstü mesai harcadık.  Rüzgara karşı eğilmeden dik durmaya çalıştık. Rehberimiz evrensel gazetecilik ilkeleri ve vicdanımızın sesi oldu daima.



Mütevazı olmanıza gerek yok. tv8’den bugün “temiz kanal” diye söz ediliyorsa en büyük payın Haber Merkezi’ne ait olduğunu unutmayın.



Birlikte yürüdüğümüz zorlu yolculukta artık sona geldik.



tv8 el değiştiriyor. Türkiye’nin medya tarihine geçecek el değiştirme sürecine girmeyeceğim. tv8 vakası ileride mutlaka ayrıntılı bir şekilde irdelenecek.



Sizlerle çalışma imkânı bulduğum için gururluyum.



Yeni dönemde çok daha iyi yerlerde olacağınıza gönülden inanıyorum.



Hepinizi en içten sevgilerimle kucaklıyorum.  



Gürcan ÇİLESİZ

Haber Genel Yayın Yönetmeni


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin