tv100'ün ortalığı yıkan programı Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'nde ilginç anlar. Kaan Sekban ABD'de bir ilki gerçekleştirdi. Uykusuzlar Kulübü'nde; Serdar Ortaç ve Ajda Pekkan için flaş sözler. Müge Anlı'nın 'güneş' istihbaratı...

tv100'ün ortalığı yıkan, milyonları ekranlara kilitleyen programı Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'nde ilginç anlar yaşandı. Hayko Cepkin 'tiyatro itirafı'nda bulunurken komedyen Kaan Sekban ABD'de bir ilki gerçekleştirdiğini anlattı. Serdar Ortaç'ın konser öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamayla ilgili Bayülgen "Serdar’da Genç Werther’in acılarını görüyorum" dedi. Müge Anlı'nın 'güneş' istihbaratı da masaya geldi.

Google Haberlere Abone ol
tv100'ün ortalığı yıkan programı Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'nde ilginç anlar. Kaan Sekban ABD'de bir ilki gerçekleştirdi. Uykusuzlar Kulübü'nde; Serdar Ortaç ve Ajda Pekkan için flaş sözler. Müge Anlı'nın 'güneş' istihbaratı...

tv100'de milyonları ekranlara kilitleyen Okan Bayülgen'in ilgiyle izlenen programı Uykusuzlar Kulübü'nün bu haftaki konukları şarkıcı Hayko Cepkin, komedyen Kaan Sekban, oyuncu Tansel Öngel, oyuncu Şenay Gürler, oyuncu Hatice Aslan, oyuncu Umut Kurt ve karikatürist Kutlukhan Perker oldu.

"30 kişi gülünce 3 bin kişi gülmüş gibi mutlu oluyorum"

ABD'de stand up mekanlarında sahne alan Kaan Sekban "Ben oraya çıkmadan önce çok heyecanlanıyorum. Hiç bilmediğim, beni tanımayan bir seyirci. Ben çok sık gidip geldiğim için aşina olduğumu düşünüyorum. Orada kendimi haklı çıktığımı gördüm. İnsan hikayelerinin her yerde alıcıları var. 30 kişi gülünce 3 bin kişi gülmüş gibi mutlu oluyorum. Gerçek olan hikayelerin orada çok alıcısı var. Bağlantılar kurdum, referanslarla gittim. Broadway Comedy Clup, Greenwich Comedy Clup bunlar çok önemli mekanlar, buralarda geceye çıkmak çok zor" dedi. Bayülgen'in "bunu yapabilmiş başka bir Türk var mı?" sorusuna Sekban "Yokmuş galiba" yanıtını verdi.

"Basit tutulma olayı bizim ülkemizde milli bir felakete dönüşüyor"

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Anlı'nın parçalı güneş tutulmasını canlandırmasıyla ilgili Bayülgen "Herhalde bir istihbarat gelmiş kendisine (Müge Anlı), güneşle ilgili bir istihbarat almış. İlk defa Instagram’da ve Twitter’da gördüm ki bu basit tutulma olayı bizim ülkemizde milli bir felakete dönüşüyor" dedi.

Uykusuzlar Kulübü'nde konuklar güneş sistemini canlandırdı...

"Nükhet Duru’nun bence bir moda zevki açısından söyledi"

Nükhet Duru'nun "Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir 'Dur!' deyin artık. Hiç sevmiyorum" sözleriyle ilgili yorum yapan Bayülgen "Çok güzel bir şey söylüyor ‘Herkes sevdiğini, içinde rahat hissettiğini giyebilir, yeter ki tayt giymesin’ bu yüzden linç edildi" dedi. Sekban ise "Ben çok üzerine gidildiğini Nükhet Duru’nun bence bir moda zevki açısından söyledi" ifadelerini kullandı.

Bayülgen, "Ajda Hanım dans ediyor ama bu sefer koreografi olarak Yıldız Tilbe’yi seçmiş." dedi.

"Serdar’da Genç Werther’in acılarını görüyorum"

Serdar Ortaç'ın "Boş zamanımda hiçbir şey yapmıyorum, Hep yatıyorum hep uyuyorum. Yataktan çıkmak istemiyorum yani hep yatıyorum. 12 yıl ya da 22 yıl yani kalan yıllarımı sevap işleyerek geçirmek istiyorum" sözleriyle ilgili konuşan Bayülgen "Serdar Ortaç’la Teoman, sıkılmaktan dolayı dünyada önde gelen filozoflar arasına katıldılar. Ünlü düşünürler Serdar’ın konuşmalarından çok feyz alıyor, mesela Serdar’da Genç Werther’in acılarını görüyorum" sözlerine yer verdi.

"4 kadın karakterin bir anda oyunun akışında nasıl dertlerimizin ortak olduğunu gösteriyor"

Hatica Aslan, Medea'ya İnce Ayar oyunuyla ilgili "Haksız bir baskının ve sanki apayrı bir yaratıkmışız gibi davranılmasından kaynaklı bu tip şeylerin olması iyi oluyor. Medea'da Farklı farklı kültürlerden gelmiş 4 kadın karakterin bir anda oyunun akışında nasıl dertlerimizin ortak olduğunu gösteriyor" değerlendirmesinde bulundu.

"Gözünden dolayı boşuna girme, alınmayacaksın"

Tiyatroyla ilgili Hayko Cepkin "Lisede tiyatro eğitimiyle başladım, sınavdan bir gün önce bana telefon açıldı ‘gözünden dolayı boşuna girme, alınmayacaksın’ dendi. Ben buna hep teşekkür ediyorum, bu sayede çok hırslandım. Hocalarım hep müziğe, müzikale yönelmemi söylediler. Operaya yöneldim, 2-3 sene kapılarda hep beni kapılarda finallerde hep postalayınca bir daha hırslandım. Kendi albümünü yapıp, kendi oyunumu tasarladım" dedi.

"Bir tarafta daha romantik bir aşk hikayesi varken diğer tarafta inanılmaz bir sertlik var"

Umut Kurt, Dr. Jekyll ve Lucy ve Kum Zambakları oyunuyla ilgili "İkiye bölündükten sonra yani Jekyll ve Hyde olduktan sonra iki farklı insana aşık oluyor biri bir soyluya aşık olurken diğeri bir hayat kadınına aşık oluyor. Bir tarafta daha romantik bir aşk hikayesi varken diğer tarafta inanılmaz bir sertlik var. Kum Zambakları devam ediyor, 2. Sezonuna başladı o da yine Zorlu’da orada olmak çok keyifli. Dünyada sıralı performans sanatları merkezinden bir tanesi oradayken o konfordan vazgeçmek istemiyorsun. Kum Zambakları’na da bekleriz" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin