tv100’ün ‘Kan ver Türkiyem’ kampanyası sürüyor. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve çalışanlar Kızılay’a kan bağışladı

‘tv100'ün "Kan ver Türkiyem" kampanyası başladığı günden beri ses getirmeye devam ediyor. Türkiye genelinde büyük ilgi gören ve kan bağışında bulunanların sayısının hızla artıyor. Son olarak Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve çalışanlar Kızılay’a kan bağışladı.

Google Haberlere Abone ol
tv100’ün ‘Kan ver Türkiyem’ kampanyası sürüyor. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve çalışanlar Kızılay’a kan bağışladı

tv100’ün ‘Kan ver Türkiyem’ kampanyasına destek çığ gibi.. Odunpazarı Belediyesi de kayıtsız kalmadı: Belediye Başkanı Kazım Kurt ve çalışanlar Kızılay’a kan bağışladı.

‘tv100'ün "Kan ver Türkiyem" kampanyası başladığı günden beri ses getirmeye devam ediyor. Türkiye genelinde büyük ilgi gören ve kan bağışında bulunanların sayısının hızla artıyor.

Acil değil, sürekli bir ihtiyaç olan kan bağışıyla birlikte bir tüp kan, birden fazla kişiyi hayata bağlıyor.

tv100’ün başlatmış olduğu ‘Kan ver Türkiyem’ kampanyasına bir destek de Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nden geldi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren belediye çalışanları ve vatandaşlar Kızılay kan verme aracına giderek kan verdi.


Eskişehir Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt da vatandaşların kan verme konusunda duyarlı olması gerektiğini belirterek, tv100’ün başlatmış olduğu kampanya için teşekkür etti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin