tv100'e flaş transfer! Hangi isim kadroya katıldı?

3N Medya'nın yeni kurduğu haber kanalı tv100'de yayına geçme hazırlıkları sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
tv100'e flaş transfer! Hangi isim kadroya katıldı?

İş insanı Necat Gülseven'in sahibi olduğu 3N Medya'nın yeni kurduğu haber kanalı tv100, yayın hayatına başlamak için gün sayıyor.



3N Medya’nın haber kanalı, tv100 kısa süre sonra yayında olacak. Son hazırlıkların da tamamlandığı kanalda yayın heyecanı başladı.



Yayına çıkmasına günler kalan kanalda transferler de sürüyor. tv100’ün son transferi ise ünlü ekonomist Prof. Dr. Emre Alkin oldu. Alkin, Nazlı Bolak ile birlikte Parasal adlı programla ekranlarda olacak.



Emre Alkin ayrıca, tasarruf yapmanın püf noktaları, yatırım için en uygun araçlar gibi konularda izleyiciye öneriler de sunacak.



tv100'e flaş transfer! Hangi isim kadroya katıldı?



Prof. Dr. Emre Alkin kimdir?



İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde 1991’de lisans, 1993’de yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Alkin, 1997’de doçent 2002’de profesör ünvanını aldı. 1999-2003 yılları arasında, İMKB Başkan Danışmanlığı, 2003 yılında TİM Genel Sekreterliği, Vergi Konseyi Üyeliği görevini yürüten Alkin, Çukurova Holding, Doğan Holding ve Altınbaş Holding’de görev yaptı.Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreterliği görevinde bulundu. Emre Alkin, 2000 yılından beri A Yatırım Menkul Kıymetler’de Yönetim Kurulu Üyeliği ve Anadolu Vakfı mütevelli heyet üyeliği görevine devam ediyor. Çeşitli gazetelerde ekonomi köşe yazarlığı, televizyon kanallarında ekonomi yorumculuğu yapan Prof. Dr. Emre Alkin, halen Altınbaş Üniversitesi Rektör Yardımcısdır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin