tv100'deki Ece Üner ile Ana Haber Türkiye gündemine oturdu. Ece Üner özel haberler ve yorumlarıyla fark yarattı. Ece Üner'in isyanı sosyal medyayı salladı

Ece Üner, tv100 ekranlarında saat 18:55'de yayınlanan Ece Üner ile Ana Haber programıyla ekranlara geri döndü. Kendine has sunumu ve haberlere kattığı yorumla fark yaratan Ece Üner, sosyal medyada Türkiye gündemine girdi. Üner’in, “Kimsiniz siz!!!” diyerek SADAT’ın tv100, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve usta gazeteci Uğur Dündar’a kurduğu kumpasa gösterdiği tepki çok sayıda beğeni aldı. Dini vakıftaki cinsel istismar haberi de Türkiye'yi sarstı.

Google Haberlere Abone ol
tv100'deki Ece Üner ile Ana Haber Türkiye gündemine oturdu. Ece Üner özel haberler ve yorumlarıyla fark yarattı. Ece Üner'in isyanı sosyal medyayı salladı

tv100 2023'e yaptığı transferlerle bomba gibi bir giriş yaptı. tv100, "Türkiye'nin yeni yüzü" sloganıyla ekranların sevilen ismi Ece Üner'le fark yarattı.

TÜRKİYE’NİN YENİ YÜZÜ TV100’LE EKRANLARA DÖNDÜ

Ana haberlerin deneyim sunucusu Ece Üner, halkın, haklının sesi Türkiye'nin yeni yüzü tv100 ile birlikte ekranlara döndü.

İLK YAYINIYLA SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Ece Üner, tv100 Ana Haber Bülteni'nde bu akşamdan itibaren izleyiciyle buluştu. Üner’in, “Kimsiniz siz!!!” diyerek SADAT’ın tv100, CHP lideri Kılıçdaroğlu ve usta gazeteci Uğur Dündar’a kurduğu kumpasa gösterdiği tepki Twitter’da milyonlarca görüntülenme aldı.

ÜNER’İN FARK YARATAN YORUMLARI ÇOK SAYIDA BEĞENİ ALDI

Ece Üner ile Ana Haber’de ayrıca 14 yaşındaki erkek çocuğun cinsel istismara uğradığı skandalın dosyası Ece Üner’le tv100 Ana Haber’de açıldı. Üner, bir dini vakıfta 14 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismar skandalına “Bu kaçıncı, bu kapıların ardında olanlardan bıktık. Utancı bile utandıran bu karanlıktan bıktık” sözleriyle tepki gösterdi. Ece Üner’in fark yaratan yorumları kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

Popüler sosyal medya ağı Twitter’da ‘Ece Üner’, kısa sürede Türkiye gündemine girdi.

 Dini İşrak Vakfı'nda 14 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismar skandalı da Türkiye'yi sarstı.

"ORAYI SİZİN BAŞINIZA YIKARIM"

İstismar haberine en sert tepkilerden biri Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den geldi. İnce Twitter hesabından, "İstanbul Sultangazi'de bulunan bir vakıfta 14 yaşındaki bir çocuğumuzun taciz edildiği haberini büyük bir öfke ile okudum. #YeterArtık! Kirli ellerinizi çocuklarımızın üzerinden çekin. Orayı kapatmakla kalmam, sizin başınıza yıkarım!" açıklamasını yaptı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin