tv100'de kahkaha tufanı! Baturay Özdemir'den flaş itiraf. Okan Bayülgen'den Merve Boluğur'un evliliği için çarpıcı değerlendirme. Okan Bayülgen'in eleştirilerinden Safiye Soyman da nasibini aldı

tv100'ün sevilen programlarından Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'nde kahkaha tufanı yaşandı. Baturay Özdemir stand up gösterileriyle ilgili "Benim en az çalıştığım yer açılışlar. Ben çok planlamıyorum. Açılışa eğer kafa yorarsam planım uygulanmazsa paniklerim" dedi. Okan Bayülgen'in eleştirilerinden Safiye Soyman ve Merve Boluğur nasibini aldı.

Google Haberlere Abone ol
tv100'de kahkaha tufanı! Baturay Özdemir'den flaş itiraf. Okan Bayülgen'den Merve Boluğur'un evliliği için çarpıcı değerlendirme. Okan Bayülgen'in eleştirilerinden Safiye Soyman da nasibini aldı

tv100'ün sevilen programlarından Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü'nün bu haftaki konukları Mert Fırat, Özge Borak, Jabbar, Selin Yeninci, Özge Fışkın, Baturay Özdemir oldu.

"Tamamen sayıklama"

Safiye Soyman’dan İngiltere’den yaptığı paylaşımla ilgili Okan Bayülgen “Safiye hanım Londra’ya gitmiş. Safiye Soyman’dan ‘Alnım Londra’da’ isimli post. Tamamen sayıklama. Kolay mı Londra’lara git documentary yap” dedi.

"Ben bu damatlara çok acıdım"

Merve Boluğur ve Mert Aydın’ın boşandıktan sonra buluşmasıyla ilgili Okan Bayülgen “Evlenmişler, 40 gün sonra boşanmışlar, yine buluşuyorlar. Paparazzi bir kere bunu anlamıyor… Ben bu damatlara çok acıdım. Her şey Instagram postu için yapılıyor. Adam figürasyon olarak gelmiş. Buradaki paparazzi baskısı çok güzel.” İfadelerini kullandı.

"Seyirci de bir şok oluyor"

Şehirden şehre esprilere gülme seviyesiyle ilgili bir soruya Baturay Özdemir “Benim yıkabildiğim bir duvar var. Tiyatronun yok. Ben gülünmediğinde gülünmemiş gibi yapmama gerek yok. Gülünmediğini ben de biliyorum. Gülünmediğinde ‘bu şaka Samsun’a göre değilmiş’ deyip geçebilirim. Onlar da buna gülüyor. Elimi saklama durumu yok. Benim en az çalıştığım yer açılışlar. Ben çok planlamıyorum. Açılışa eğer kafa yorarsam planım uygulanmazsa paniklerim. Planlamıyorum, kafamda şakaların yerini reaksiyona göre değiştiriyorum. Çok gerginsen önceden çıkıp konuşuyorum. Seyirci de bir şok oluyor. Orayı samimi bir ortama çevirmem gerekiyor.

İşte Uykusuzlar Kulübü'nün son bölümü:

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin