tv100.com yazarı Barış Yarkadaş’tan çarpıcı iddia: Meral Akşener rotasını Mansur Yavaş'a çevirdi. Yakında CHP'den İYİ partiye transferleri izleyebiliriz

tv100.com Yazarı Barış Yarkadaş katıldığı programda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yarkadaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in aday olması yönünde baskılardan yıldığını rotasını Mansur Yavaş'a çevirdiğini iddia etti.

Google Haberlere Abone ol
tv100.com yazarı Barış Yarkadaş’tan çarpıcı iddia: Meral Akşener rotasını Mansur Yavaş'a çevirdi. Yakında CHP'den İYİ partiye transferleri izleyebiliriz

tv100.com Yazarları Barış Yarkadaş, Latif Şimşek, Politikyol Genel Yayın Yönetmeni Dr. Ali Haydar Fırat, Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı; Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

"MERAL HANIM MANSUR YAVAŞ’IN KAZANACAĞINA İNANIYOR "

Yarkadaş “İYİ Parti ile ilişkileri iyi olan, oradan bilgi de alabilen bir dostumla konuştum, ‘Meral Hanım rotasını Mansur Yavaş’a çevirdi. Mansur Yavaş’ın kazanacağını inanıyor, gelen araştırmalarda Mansur Yavaş’ın kazanacağına inanıyor. Meral Hanım İmamoğlu ve Yavaş tartışmalarını epey bir süre izledi. Kendisine aday olması yönünde çok ciddi baskı var ama Meral Hanım bu tartışmalardan biraz da yıldı rotasını Mansur Yavaş’a çevirdi’ dedi” ifadelerini kullandı.

"ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE CHP’DE AKTİF GÖREVDE OLAN BAZI KİŞİLERİN İYİ PARTİ’YE KATILDIĞINI GÖREBİLİRİZ"
Yarkadaş “Sayın Akşener, CHP’nin son dönemdeki politikalarının kendilerine zarar verdiğini düşünüyor ve aradaki bariyeri kaldırdı. Meral Hanım CHP’nin hem küskünlerine hem de aktif görevde bulunan ve İYİ Parti ile siyaset yapabileceğini düşündüğü kişilere kapıları açtı. Önümüzdeki günlerde CHP’de aktif görevde olan bazı kişilerin İYİ Parti’ye katıldığını görebiliriz” dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin