tv100 yönetimi Cemal Enginyurt'un eylemini şiddetle kınadı. Cemal Enginyurt, Latif Şimşek'i korumasıyla birlikte darbetti. İşte canlı yayındaki o gergin anlar

tv100'de yayınlanan Gündeme Dair programına konuk olan DP Milletvekili Cemal Enginyurt ile gazeteci Latif Şimşek arasında sert bir tartışma yaşandı. Enginyurt, stüdyoda tartışma sınırlarını aşarak Latif Şimşek'e şiddete varan eylemlerde bulundu. tv100 yönetimi, Enginyurt'un bu davranışını şiddetle kınadığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
tv100 yönetimi Cemal Enginyurt'un eylemini şiddetle kınadı. Cemal Enginyurt, Latif Şimşek'i korumasıyla birlikte darbetti. İşte canlı yayındaki o gergin anlar

Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Gazeteci Latif Şimşek, Korkusuz Gazetesi Yazarı Barış Yarkadaş ve Siyaset Bilimci Doğan Çağlar; Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

İkili arasında sert tartışma

Programına konuk olan DP Milletvekili Cemal Enginyurt ile gazeteci Latif Şimşek arasında sert bir tartışma yaşandı. Enginyurt, stüdyoda tartışma sınırlarını aşarak Latif Şimşek'e şiddete varan eylemlerde bulundu.

Kanal yönetimi, yaşanan olay sonrası programa ara vermek zorunda kaldı.

tv100 yönetimi Enginyurt'un davranışını kınadı

tv100 yönetimi, olayın hemen ardından Cemal Enginyurt'un bu davranışını şiddetle kınadığını açıkladı.

Program yeniden devam etti

Yaşanan olay sonrası program, kaldığın yerden yeniden devam etti. Programın moderatörü Pınar Arıdor canlı yayın sırasında söz konusu olay ilgili bir açıklama yaptı. Arıdor, şunları söyledi;

tv100 yönetimi, değerli Yönetim Kurulu Başkanımız, Genel Yayın Yönetmenimiz, Program Müdürümüz, bütün ekip arkadaşlarımız ve kendim dahil olmak üzere bu olayı şiddetle kınıyoruz.

Ardından söz alan programın bir diğer konuğu Barış Yarkadaş ise 'DP Milletvekili Cemal Enginyurt’un durup dururken tartışma çıkarmasına, Latif Şimşek’e yönelik müdahalesini en başta ayıplıyorum, protesto ediyorum, kınıyorum ve bir milletvekiline hiç yakıştıramıyorum.' ifadelerini kullandı.

İşte Yarkadaş'ın o sözleri:

''Umarım pişman olmuştur''

Doğan Çağlar ise ''Latif Şimşek çok nazik, değerli ve naif bir adam. Latif Bey’e çok ayıp oldu. Cemal Bey’e hiç yakıştıramadım. Cemal Bey inşallah kendini sorgular, umarım buradan çıktıktan sonra pişman olmuştur diye düşünüyorum.'' dedi.

İşte o anların tam görüntüleri:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin