TV100 yeni yayın dönemine bomba gibi giriyor

TV100 güçlü kadrosu, yeni stüdyoları ve Türkiye'nin dört bir yanında başlattığı geniş çaplı reklam ve iletişim çalışmalarıyla yeni yayın dönemine başladı.

Google Haberlere Abone ol
TV100 yeni yayın dönemine bomba gibi giriyor

''Türkiye'nin yeni yüzü'' sloganıyla yeni yayın döneminde güçlü bir şekilde atağa geçen tv100, haberin yanı sıra, yenilikleri ve sürprizleri ile de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

TV100, İstanbul Şişli'deki merkez stüdyolarına bir yenisini daha ekledi. Yayıncılık dünyasının kullandığı son teknolojilerle donatılan yeni stüdyo modern tasarımı ve büyüklüğü ile dikkat  çekiyor. Böylece, tv 100' ün İstanbul'daki stüdyo sayısı 3'e çıktı.  

TV100, Ankara Temsilciliği'ni de hizmete sokarak siyasetin kalbine yerleşti.

Ankara -Yenimahalle'de 2000m2’lik bir alanda kurulan ofis ve stüdyo, siyaset dünyasının nabzını tutmaya başladı. Deneyimli Gazeteci Deniz Gürel'in temsilciliğinde hizmete başlayan Ankara Bürosu, günlük gelişmeleri sıcağı sıcağına ekrana taşımaya devam edecek.

TV100 yeni yayın dönemine bomba gibi giriyor

Türkiye'nin her köşesine asılan TV100 logolu billboardlar ve digital alanlardaki tanıtımlarda TV100'ün yeni yıldızlarının fotoğrafları ve programlarının tanıtımı yer aldı.

Ertuğrul Özkök'ten Okan Bayülgen'e, Erdoğan Aktaş'tan Pınar Işık Ardor'a, Gürkan Hacır'dan Barış Yarkadaş'a geniş bir yelpazeye sahip olan TV100'ün yazılı, görsel ve digital alanlardaki tanıtımları kamuoyunda da dikkat çekti.

TV100 yeni yayın dönemine bomba gibi giriyor - Resim : 2

İstanbul, Ankara, Antalya, Bodrum gibi Türkiye'nin farklı ve önemli reklam alanlarında Candaş Tolga Işık, Erol Mütercimler, Cengiz Semercioğlu, Oğuz Haksever, Serap Belovacıklı, Ela Rümeysa Cebeci, Deniz Gürel, Hande Aydemir, Kerem Kırçuval, Pınar Işık Ardor, Ertan Özyiğit, Osman Kenan Çapoğlu, Çağla Atlı, Gizem Çetin yer aldı. 

TV100 yeni yayın dönemine bomba gibi giriyor - Resim : 3

TV100, yeni yayın döneminde de başarılarıyla adından söz ettirmeye devam edecek.

TV100 yeni yayın dönemine bomba gibi giriyor - Resim : 4

 

TV100 yeni yayın dönemine bomba gibi giriyor - Resim : 5

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin