tv100 yazarı Barış Yarkadaş'tan muhalefete çarpıcı iddia: Atatürk demekten korkan bir muhalefet var! Cumhuriyet'i de kaptırdınız

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, katıldığı programda muhalefetle ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı. Yarkadaş, “Atatürk demekten korkan bir muhalefet var” diyerek, “Tayyip Erdoğan dün gece Atatürklü video paylaşıyor. Cumhuriyeti de kaptırdın” dedi.

Google Haberlere Abone ol
tv100  yazarı Barış Yarkadaş'tan muhalefete çarpıcı iddia: Atatürk demekten korkan bir muhalefet var! Cumhuriyet'i de kaptırdınız

tv100.com Yazarları Barış Yarkadaş, Latif Şimşek, Politikyol Genel Yayın Yönetmeni Dr. Ali Haydar Fırat, Yeni Akit Gazetesi Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı; Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

"CUMHURİYET’İN YÜZÜNCÜ YILI BİR TANE ARABA MIDIR?” 

Programda her hafta Türkiye gündemine ilişkin önemli konu başlıkları masaya yatırılıyor. tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, çarpıcı açıklamalarda bulunarak, “Niye 29 Ekim için altılı masa büyük bir kampanya yapmadı. Cumhuriyet’in yüzüncü yılı bir tane araba mıdır?” sorusunu sordu.

“MUHAFELET, CUMHURİYET DEMEKTEN KORKUYOR”

Yarkadaş, sözlerinin devamında “Muhalefet cumhuriyet demekten, cumhuriyetin değerlerini savunmaktan korkuyor. Cumhuriyetin Türk insanına kazandırdığını anlatsınlar, paneller düzenlesinler büyük mitingler yapsınlar. Cumhuriyetin insanları nasıl bir birey haline getirdiğini anlatsınlar. Cumhuriyetin hukuk ve eğitim sistemini anlatsınlar. Sen demekten korkuyorsun... Tayyip Erdoğan dün gece Atatürklü video paylaşıyor. Cumhuriyeti de kaptırdın. Atatürk demekten korkan bir muhalefet var. Cumhuriyeti savunmayanlar mı altılı masaya zarar veriyor yoksa bunu eleştirenler mi? “dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin