tv100 stüdyosu canlı yayında kahkahaya boğuldu. Star yazarı Resul Tosun'un, Sözcü yazarı Aytunç Erkin'e hitabı herkesi güldürdü

tv100'ün gündem belirleyen programı Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programında renkli anlar yaşandı. Star gazetesi yazarı Resul Tosun, Sözcü Gazetesi yazarı Aytunç Erkin için "Aytunç Yoldaş" dedi. Yaşanan diyalogun ardından stüdyo kahkahaya boğuldu.

Google Haberlere Abone ol
tv100 stüdyosu canlı yayında kahkahaya boğuldu. Star yazarı Resul Tosun'un, Sözcü yazarı Aytunç Erkin'e hitabı herkesi güldürdü

Politikyol Genel Yayın Yönetmeni Dr. Ali Haydar Fırat, Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin, Star Gazetesi Yazarı Resul Tosun ve TÜRKAD Başkan Yardımcısı Avukat Cem Kaya; Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk olarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gündemin konuşulduğu programda Star Gazetesi Yazarı Resul Tosun, Sözcü Gazetesi Yazarı Aytunç Erkin için “Aytunç Yoldaş” ifadesini kullandı.

“Yoldaş demek zorundalar başka çareleri yok”

Kendisine “Aytunç Yoldaş” denilmesi üzerine Erkin, “Ben durduğum yerde duruyorum gelen gelsin. Yoldaş diye biliyorlarsa bizi bu beni mutlu eder. Neden biliyor musunuz? Mücahitler müteahhit oldu, yoldaş demek zorundalar başka çareleri yok” şeklinde karşılık verdi.

Daha sonra “Yoldaş” sözlerine açıklık getiren Tosun, “Yoldaş kelimesini yumuşatalım. Yoksa müteahhitliğimiz falan yok” dedi.

İşte o anlar:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin