tv100 ekranlarındaki Taksim Meydanı'nda Fuat Uğur ile Bülent Kaya arasında Tunç Soyer - Doğu Perinçek tartışması yaşandı. Gürkan Hacır reklama gitmek zorunda kaldı

tv100'de ekrana gelen Gürkan Hacır'ın hazırlayıp sunduğu Taksim Meydanı'nda Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur ile Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya arasında Tunç Soyer - Doğu Perinçek tartışması yaşandı.

Google Haberlere Abone ol
tv100 ekranlarındaki Taksim Meydanı'nda Fuat Uğur ile Bülent Kaya arasında Tunç Soyer - Doğu Perinçek tartışması yaşandı. Gürkan Hacır reklama gitmek zorunda kaldı

tv100.com Yazarı Barış Yarkadaş, Gazeteciler Hacı Yakışıklı, Fuat Uğur ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya; Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılında düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşma masaya yatırıldı.

Saadet Partili Kaya Doğu Perinçek'in geçtiğimiz hafta Hz. Muhamed'le ilgili sözlerine tepki göstermeyenlerin Tunç Soyer'in sözleri karşısında yüksek perdeden tepki göstermesini ikiyüzlülük olarak değerlendirmesi canlı yayında gergin anların yaşanmasına neden oldu.

Kaya ile Hacı Yakışıklı arasında şu tartışmalar yaşandı:

Kaya ile Yakışıklı arasındaki tartışmalara Fuat Uğur da dahil oldu. Uğur, Kaya'nın konuşmaları çarpıttığını iddia etti. Kaya'nın cevabı ise çok sert oldu. Kaya, "AK Parti siyaseti yapmanıza gerek yok, gazeteciliğinizi yapın. Bırakın siyaseti siyasetçiler yapsın. AK Parti'den daha çok AK Partililik yapıyorsunuz. Siz politikanın daniskasını yapmaya çalışıyorsunuz ama beceremiyorsunuz. Samiyetsizlik paçalarınızdan akıyor Fuat Bey. Siz gazetecilik değil tetikçilik yapıyorsunuz." dedi.

Uğur ise Kaya'nın bu sözlerine çok sinirlendi. Araya Gürkan Hacır girerek programı reklama götürdü.

İşte o anlar:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin