tv100 canlı yayınında Mete Yarar ile Mustafa Yeneroğlu arasında hararetli tartışma. Tansiyon bir anda yükseldi

tv100'ün ses getiren programlarından Başak Şengül ile Doğru Yorum'da Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar ile DEVA Partisi Milletvekili Mustafa Yeneroğlu arasında HDP tartışması yaşandı. Yeneroğlu, 'Kendin geçmesine gerek yok." deyince Yarar da, "Bana böyle sakin sakin laf sokmayın. Sizin şu anki mevkiniz benimle böyle konuşmanıza hak vermiyor." karşılığını verdi.

Google Haberlere Abone ol
tv100 canlı yayınında Mete Yarar ile Mustafa Yeneroğlu arasında hararetli tartışma. Tansiyon bir anda yükseldi

tv100'ün gündem belirleyen programlarından Başak Şengül ile Doğru Yorum'da; Devlet eski Bakanı Masum Türker, Gazeteci Nedim Şener, tv100.com Yazarı Fuat Uğur, Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar ve Devlet eski Bakanı Mehmet Sevigen gündemi masaya yatırdı.

DEVA Partisi İstanbul Milltvekili Mustafa Yeneroğlu da programa görüntülü görüşme ile katıldı, soruları yanıladı. Programda Yarar ve Yeneroğlu arasında sert tartışmalar yaşandı.

"Siz HDP’yle ilgili böyle düşünebilirsiniz, bu konuda sizi eleştirmem, bu toplumun sizinle ilgili vereceği karardır. Söyleminizin içinde HDP’nin içeriden veya dışarıdan destek vermesine ‘Bu konuyla ilgili fikir söylemeyeceğim’ diyorsunuz." diyen Yarar'a, Yeneroğlu, "Kendimi ifade edecek yetkinlikte bir insanım, bana yönelik yakıştırmalarda bulunmayın." dedi.

Yarar, "Benimle böyle konuşmalar yapmayın. Benim üslubum bu değil, ben size duyduğumu soruyorum. Aksini söyleyebilirsiniz. Sizin HDP’ye gösterdiğiniz yanlış anlama özgürlüğünü kendim için de kullanmak istiyorum bana doğrusunu anlatın." dedi.

Yeneroğlu'nun, "Böyle kendinden geçmesine gerek yok." sözleri tansiyonu daha da yükseltti. Yarar, "Bana böyle sakin sakin laf sokmayın. Sizin şu anki mevkiniz benimle böyle konuşmanıza hak vermiyor. Gidin Meclis’te konuşun bu şekilde, dokunulmazlığınız orada bana karşı değil." ifadelerini kullandı.

Programın ilerleyen dakikalarında da Yeneroğlu ile Nedim Şener arasında da tartışma yaşandı. Şener, "PKK ve HDP’yle öyle bir ilişkiye girdiniz ki toplum bunu çok iyi anladı. FETÖ’yü devlete yeniden nasıl nüfuz ettireceğinizi iyi anladılar, ondan dolayı %52’ye %48 sonucu çıktı. Bu millet, muhalefet bloğunu bir güvenlik riski olarak gördü." ifadelerini kullandı.

Yeneroğlu da 2 milyon insanın 'terör örgütü üyeliği'nden mahkum oldu dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin