tv100 canlı yayınında Fuat Uğur ve Ahmet Zeki Üçok arasında tansiyon yükseldi: Bana bir şey söyleyecek olanın alnını karışlarım!

tv100 canlı yayınında Fuat Uğur ve Ahmet Zeki Üçok arasında terör tartışması çıktı. Stüdyoda gerilimin yükseldiği tartışmada Üçok'un "Senin yaşın kadar benim terörle mücadelem var. Bana terörle mücadele ahkamı kesme" sözlerine Uğur "Alnımda bir tane leke yok. Alnını karışlarım bana bir şey söyleyecek olanın” diye yanıt verdi. İşte o anlar...

Google Haberlere Abone ol
tv100 canlı yayınında Fuat Uğur ve Ahmet Zeki Üçok arasında tansiyon yükseldi: Bana bir şey söyleyecek olanın alnını karışlarım!

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Dr. Ahmet Zeki Üçok, tv100.com yazarları Latif Şimşek, Fuat Uğur, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç; tv100 ekranlarında canlı yayınlanan Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanlığı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik yaptığı terör soruşturmasının masaya yatırıldığı programda tansiyon yükseldi. 

"ALNINI KARIŞLARIN BANA BİR ŞEY SÖYLEYECEK OLANIN"

Terör soruşturması tartışılırken Üçok'un “Senin yaşın kadar benim terörle mücadelem var. Bana terörle mücadele ahkamı kesme. Ben FETÖ ile mücadelede 4 yıl 10 ay hapis yatmış adamım. Sen kimsin terörle mücadelede ahkam kesiyorsun” sözlerine Uğur'dan sert yanıt geldi. Uğur, “Ben de bu ülkede şerefiyle, namusuyla 40 yıldır gazetecilik yapan bir adamım. Alnımda bir tane leke yok. Terör örgütlerine karşı da mücadele ettim. Alnını karışlarım bana bir şey söyleyecek olanın” diyerek tepki gösterdi.

İşte Üçok ve Uğur arasında yaşanan o tartışma:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin