tv100 canlı yayınında Deniz Gürel’den 6’lı masayla ilgili çarpıcı kulis bilgisi! Akşener’i masadan kalmaya zorluyorlar algısı mı var!

tv100’ün gündem yaratan programı Taksim Meydanı’nda tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel’in açıkladığı kulis bilgileri gündeme bomba gibi düştü. Gürel, “İYİ Parti’de ‘Meral Akşener’i masadan kalkmaya mı zorluyorlar’ düşüncesi var” dedi. Gürel, HDP'nin adaylık açıklamasının ardından özellikle CHP kulislerinde konuşulanları ve AK Parti'deki liste hazırlıklarını da tek tek anlattı. İşte o açıklamalar…

Google Haberlere Abone ol
tv100 canlı yayınında Deniz Gürel’den 6’lı masayla ilgili çarpıcı kulis bilgisi! Akşener’i masadan kalmaya zorluyorlar algısı mı var!

tv100 ekranlarında canlı yayınlanan Gürkan Hacır moderatörlüğünde Taksim Meydanı programında tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel altılı masayla ilgili önemli kulis bilgileri paylaştı. Gürel, AK Parti'deki liste hazırlıklarıyla ilgili edindiği bilgileri de paylaşarak AK Parti listelerinde 4'te 3'lük bir değişim yaşanacağını dile getirdi. 

 Ali Babacan’ın anadilde eğitim ve vatndaşlık tanımı ile ilgili yaptığı açıklamaları hatırlatan Gürel şöyle konuştu;

“Babacan’ın özellikle anadilde eğitim, din eğitim ve vatandaşlık tanımı ile ilgili açıklamaları, özellikle İYİ Parti cephesinde ciddi bir rahatsızlık oluşturmuş durumda. Gelecek Partililer konusunda da aynı şeyi söylemek mümkün ama özellikle İYİ Parti de şöyle bir duygu oluşmuş; son dönemde tartışılan Nuşirevan Elçi’nin verdiği röportajda Türk bayraklarının kaldırıldığı görüntü ve ondan daha da önemlisi Babacan’ın açıklamaları ‘Akşener’i masadan kalkmaya mı zorluyorlar düşüncesi yaratmış durumda. Önemli İYİ Parti’lilerden aldığım izlenim bu yönde.”

İşte Gürel’in o açıklamaları…

CHP, HDP OYLARINI ALABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR

HDP’nin aday çıkarma açıklamasıyla ilgili de CHP kulislerinde konuşulanları anlatan Deniz Gürel, şu bilgileri verdi: “Cumhuriyet Halk Partisi’nde motivasyon eğer Sayın Kılıçdaroğlu aday olursa HDP oyunun en az üçte ikisini ilk turda alacağı yönünde.”

AK PARTİ LİSTELERİNDE 4'TE 3'LÜK DEĞİŞİM

"AK Parti cephesinde büyük bir değişim bekleniyor" diyerek AK Parti'nin hazırlıklarını da anlatan Deniz Gürel, seçim tarihi için de 14 Mayıs'ın öne çıktığını söyledi. 

Gürel, "AK Parti'de 4’te 3 oranında değişimden bahsediliyor. %60-70’lik değişim demek aynı zamanda 3 dönemlik çok önemli isimlerin dinlendirilmesi anlamına geliyor. 14 Mayıs seçim için öne çıkan tarih" diye konuştu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin