TV reklamlarıyla ilgili uyarıda bulundu!

Tüketicilerin televizyon kanallarında yayınlanan bazı reklamlar konusunda dikkatli olması gerektiği bildirildi.

Google Haberlere Abone ol
TV reklamlarıyla ilgili uyarıda bulundu!

Tüketici Birliği Federasyonu üyesi ve Siirt İli Tüketiciyi Koruma Derneği Başkanı Mehmet Enver Aytaç, tüketicilerin televizyon kanallarında yayınlanan bazı reklamlar konusunda dikkatli olması gerektiğini bildirdi.



Aytaç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son zamanlarda televizyon reklamı üzerinden telefon ile akıllı telefon siparişi veren bazı tüketicilerin hayal kırıklığına uğradıklarını söyledi.



Tüketicilerin televizyon reklamı dolandırıcılığa karşı dikkatli olmaları gerektiğini ifade eden Aytaç, şunları kaydetti:



"Maalesef ülkemizin birçok yerinde olduğu gibi ilimizde de birçok tüketicinin bazı televizyon kanallarında yayınlanan bazı reklamlardan etkilenerek alış veriş yapıyor. Fiyatı 2 bin liranın üzerinde olan akıllı cep telefonlarını 100 lira gibi cüzi bir ücret karşılığında sipariş veren tüketicilerimiz, kendilerine gelen hediye paketlerini açtıklarında dolandırıldıklarını fark ediyor. Tüketicilerimizin daha fazla mağdur duruma düşmemesi için güvenli bir alış veriş yapmaları oldukça önemlidir. Bunun yanında televizyon kanallarında yayınlanan her reklama itibar etmemeleri gerekiyor."



Aytaç, tüketicilerin her konuda kendilerinden destek alabileceğini belirtti. (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin