Tv 100, Meriç Nehri'nden canlı yayında

tv100 canlı yayında Meriç Nehri'nden Yunanistan tarafına geçmeye çalışanlarla Yunan askerlerinin mücadelesini ilk kez veren kanal oldu. Tv 100'deki görüntüleri izleyenler şoke oldu.

Google Haberlere Abone ol

Kimisi botlarla kimisi yürüyerek Meriç Nehri'nden karşı tarafa geçmeye çalışan göçmenler, nehrin diğer tarafında bekleyen Yunan askerlerinin havaya ateş açması nedeniyle ya nehrin ortasında kaldı ya da geri dönmek zorunda kaldı.

Ancak tv100 ekranlarına canlı yayınla yansıyan görüntülerde göçmenlerin vaz geçmediği başka noktalardan tekrar tekrar Yunanistan tarafına geçmeye çalıştıkları yansıdı.

Yunan askerleri ise havaya ateş açarak ya da elle ve sesli olarak uyararak göçmenleri Türkiye tarafında dönmeye zorladı.

Her şeye rağmen bazı göçmenler karşıya geçmeyi başardı, ancak karşılarına çıkan Yunan askerleri tarafından bu göçmenler bir araya toplanarak bekletiliyor.

tv100 erken saatler itibaren Meriç Nehri'ndeki bu trafiği canlı yayınlarla izleyicilerine ilk kez ulaştıran kanal oldu. tv100'ün canlı yayınları farklı noktalardan devam ediyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin