Tuzak dizisi bitti mi, final mi yapıyor. Tuzak dizisi ne zaman, hangi gün final yapacak. Tuzak dizisi neden bitiyor? İşte konusu ve oyuncuları

Tuzak dizisinden sevenlerini üzen karar geldi. İlk olarak 19 Ekim 2022'de TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Tuzak dizisi adım adım finale gidiyor. Başrollerinde Akın Akınözü, Bensu Soral gibi tanıdık oyuncuların yer aldığı dizinin senaryosunu e Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu yazıyor. Peki Tuzak dizisi ne zaman final yapacak? Tuzak dizisi neden bitiyor?

Google Haberlere Abone ol
Tuzak dizisi bitti mi, final mi yapıyor. Tuzak dizisi ne zaman, hangi gün final yapacak. Tuzak dizisi neden bitiyor? İşte konusu ve oyuncuları

Tuzak dizisinin final tarihi için geri sayım başladı. Sezonun iddialı yapımlarından biri olan Tuzak dizisinin yayın tarihi değiştirilmişti. Ancak sonradan, dizinin final yapacağı belli oldu. 

Tuzak dizisinin yönetmen koltupunda Aytaç Çiçek yer aldı. Dram türündeki dizide Akın Akınözü 'Umut Yörükoğlu', Bensu Soral 'Ceren Gümüşay' rolüne hayat verdi. Zengin oyuncu kadrosu olan dizi 26. bölümüyle ekranlara veda ediyor.

Peki Tuzak dizisi ne zaman final yapacak? Tuzak dizisi neden bitiyor?

TUZAK DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ GÜN BİTECEK?

Dizinin daha önce de final yapacağı iddia edilmişti. Final gündemine ilişkin açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Tuzak dizimizin 13. bölümde final yapacağı haberleri doğru değildir. Dizimiz TV8'de yayınlanmaya devam edecektir." ifadelerini kullanmıştı.

Dizinin final tarihi belli oldu. Tuzak dizisi 26. bölümüyle 28 Nisan Cuma akşamı ekranlara veda edecek.

TUZAK DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?


Tuzak, ailesinin kaderini değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir adamın ve aynı zamanda bütün haksızlığa uğramış olanların intikamını alma hikayesidir.


TUZAK DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?


Akın Akınözü/ Umut Yörükoğlu / Çınar Yılmaz 
Bensu Soral/ Ceren Gümüşay 
Talat Bulut/ Demir Gümüşay 
İlayda Çevik/ Luna 
Rıza Kocaoğlu /Güven Gümüşay 
Yağız Can Konyalı /Mete Gümüşay 
Emir Benderlioğlu /Çetin / Mahir Yörükoğlu
Onur Durmaz /Ali
Naz Göktan/ Ayşe 
Eylül Su Sapan/ Nil / Umay Yörükoğlu 
Servet Pandur/ Meral

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin