Tüyler ürperten olay: Müşterilerine yaptığı kokteyle kendi kanını da koydu!

Japonya'da bir garson tüyler ürperten bir kokteyl hazırladı. Müşterilerine hazırladığı kokteyle kendi kanını da katı. Kafe hazırladığı kokteyle kendi kanını karıştıran garsonunu işten çıkardı ve doktorlar kadının müşterilerine tıbbi kontrollerden geçmelerini tavsiye etti.

Google Haberlere Abone ol
Tüyler ürperten olay: Müşterilerine yaptığı kokteyle kendi kanını da koydu!

Japonya'nın ikinci büyük adası Hokkaido'daki Susukino eğlence bölgesinde bulunan kafe, 2 Nisan'da bir kokteyle kendi kanını karıştıran bir çalışanını işten çıkardığını duyurdu. 

Independent Türkçe'nin haberine göre; Strait Times'ın haber sitesi Flash'a dayandırdığı habere göre kafe, kadının tehlikeli davranışından dolayı özür diledi.

MÜŞTERİ İSTEMİŞ

Garsonun, bir müşterinin isteği üzerine içkiye kendi kanını karıştırdığı bildirildi.

Kafe, garsonun hareketinin "kesinlikle kabul edilemez" olduğunu söyledi ve içki bardaklarını değiştirecekleri için bir gün boyunca kapalı kalacağını duyurdu.

Garsonun eylemlerinin "yarı zamanlı iş terörizminden (Japonya'da yarı zamanlı çalışanların genellikle sosyal medyada paylaşmak için şakalar yapması -ed.n.) farklı olmadığını" da ekledi.

Martta açılan kafede ayrıca saati 19 dolara sınırsız içki menüsü de bulunuyor.

Doktor Zento Kitao, haber sitesine yaptığı açıklamada, işten çıkarılan çalışanın ve kanla karıştırılan kokteyllerini içen müşterilerin HIV, Hepatit C, Hepatit B ve frengi gibi kan yoluyla bulaşan hastalıkları kapmadıklarından emin olmaları için bir testten geçmeleri gerektiğini söyledi:

"Başka birinin kanını içerek enfekte olan insan vakaları nadir görülüyor fakat HIV, Hepatit C, Hepatit B ve frengi dahil ciddi hastalıklar kan yoluyla bulaşabilir. Ağızda yaralar varsa kan yoluyla bulaşması kolaydır."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin