Tüyler ürperten kehanetler. Bir de bu çıktı! Yaşayan Nostradamus'tan korkutucu açıklamalar: Sonun başlangıcı başlayacak

Yüzyıllar önce yaşayan kahin Nostradamus'un ürkütücü kehanetleri yetmiyor gibi bir de yaşayan Nostradamus çıktı. O da adını aldığı kahinle benzer şekilde korkutucu öngörülerde bulundu. İşte o öngörüler...

Google Haberlere Abone ol
Tüyler ürperten kehanetler. Bir de bu çıktı! Yaşayan Nostradamus'tan korkutucu açıklamalar: Sonun başlangıcı başlayacak

Athos Salomé olarak da bilinen 'Yaşayan Nostradamus', dünya çapında depremlerden su baskınlarına kadar 2023'ün sonunda başlayacağı yönünde bazı tüyler ürpertici tahminlerde bulundu.

Geleceği görebildiğini iddia eden bir adam, dünya çapında yıkıma yol açacak bir dizi doğal felaket konusunda uyarıda bulundu.

Athos, Daily Star ile özel olarak paylaştığı son açıklamalarında önümüzdeki aylarda meydana gelebilecek sel ve depremlere karşı uyarıda bulundu. Hatta bunların nerede olacağını ayrıntılarıyla anlattı. Fakat bunların bir tahmin olduğunu da sözlerine ekledi. 

İŞTE O ÖNGÖRÜLER 

Salomé'ye göre, Pasifik Ateş Çemberi'nde, özellikle de Endonezya'nın Java adasında ve ayrıca kuzey Kaliforniya, ABD'den güney Britanya Kolumbiyası, Kanada'ya kadar uzanan kıyı şeridinde artan volkanik ve sismik faaliyetler bekleniyor. Salomé, "Bu muhteşem alanlar doğanın amansız gücüyle yüzleşecek" dedi.

Filipinler ve Tayland da dahil olmak üzere Güneydoğu Asya gibi bölgelerde kasırga ve kasırgaların yoğunluğunun artacağını öngörüyor. Ayrıca, Meksika Körfezi ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki Florida gibi fırtınalar açısından yüksek riskli bölgeleri tespit ederek, ortaya çıkan bu eğilimlerle yüzleşmeye hazırlıklı olmanın önemini vurguladı.

Salomé'nin tahminleri, şiddetli yağışların Brezilya'da, Hindistan'da Ganj Nehri Havzasında ve Vietnam'da Mekong Nehri Deltası'nda sel tehlikesini tehdit ettiğini gösteriyor. Bu bölgelerdeki sel önleme tedbirlerine odaklanılması gerektiğini söylüyor.

Geleceğe daha yakından bakan Athos, Hollanda'da Amsterdam'ı, ABD'de New York'u ve Japonya'da Tokyo'yu "toprakların sular tarafından yutulmayacağı bir gelecek sağlamaya hazırlanmaları gerektiği" konusunda uyarıda bulundu. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin