TÜYAP İstanbul Kitap ve İstanbul Sanat Fuarları açıldı!

Bu yıl 35'ncisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ve Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı kapılarını açtı.

Google Haberlere Abone ol
TÜYAP İstanbul Kitap ve İstanbul Sanat Fuarları açıldı!

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile düzenlenen 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı ve TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından düzenlenen ARTİST 2016 / 26. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı 12 Kasım Cumartesi günü saat 12.00’de Almanya Federal Cumhuriyeti Devlet Bakanı Sayın Prof. Dr. Maria Böhmer ve T.C. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Hüseyin Yayman’ın değerli katılımlarıyla açıldı.



Bu yıl otuz beşinci yaşını kutlayan İstanbul Kitap Fuarı’nın Onur Konuğu Almanyaolurken ana teması “Felsefe ve İnsan”, Onur Yazarı ise Sayın Prof. Dr. İoanna Kuçuradi olarak belirlendi. Yurtiçi ve yurtdışından yaklaşık 800 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılacağı fuarda, dokuz gün süresince söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk etkinlikleri gibi 300 etkinlik ve 2000’den fazla imza günü düzenlenecek.



Sanat galerilerinin yanı sıra bağımsız gruplar, çeşitli sanat inisiyatifleri ve genç sanatçıları da konuk edecek İstanbul Sanat Fuarı’nda Umulmadık Topraklar isimli, çok küratörlü geniş bir sergi, paneller ve performanslar dizisi ile karşımıza çıkacak. ARTİST 2016’nın Onur Sanatçısı Sayın Gülsün Karamustafa olarak belirlenirken Sanatsever Kurum Onur Ödülü ise Summart Sanat Merkezi’ne verilecek.



İstanbul Kitap Fuarı, hafta içi 10.00-19.00, hafta sonu 10.00-20.00 saatleri arasında, İstanbul Sanat Fuarı ise sabah 11.00’den itibaren ziyaret edilebilir. Fuarlar, son gün olan 20 Kasım Pazar akşamı saat 19.00’da kapanacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin