Tutuklu Deniz Seki'nin dizide oynaması ünlüleri ikiye böldü!

Deniz Seki polemiğinin yankıları sürüyor...

Google Haberlere Abone ol
Tutuklu Deniz Seki'nin dizide oynaması ünlüleri ikiye böldü!

Gülben Ergen’in eşi Erhan Çelik geçtiğimiz gün Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Deniz Seki’nin rol almasını eleştirmiş, Twitter hesabından “ Mahkum oğluna yaptığı ekmeği yasak diye veremeyen analar varken, imtiyazla cezaevine koca dizi seti sokmak nedir” tweetini paylaşmıştı.. Deniz Seki'ye yakınlığı ile bilinen Gülben Ergen ise eşinin tweetini normal karşıladı ve “olabilir” yanıtını vermişti.



Cezaevindeki mahkum Deniz Seki’nin dizide rol almasıyla tartışma konusu olmasını dizinin oyuncularından  Oktay Kaynarca'ya sordu.



Kaynarca konuya muhalif olan ve  “Mahkum oğluna yaptığı ekmeği yasak diye veremeyen analar varken, imtiyazla cezaevine koca dizi seti sokmak nedir” diye tweet paylaşan Gülben Ergen’in eşi Erhan Çelik’in de kulağı çınlattı.Ve şu sözleri söyledi.



"Beyefendi çıkmış ordan ekmek sokamıyorlar nasıl kamera sokuyorlar diyor, biz ekmekten de daha değerli bir şey, umut soktuk içeriye… o arkadaş onu atlamış…” 



"DENİZ SEKİ'NİN KLİBİNDE OLURKEN NORMAL"



Kaynarca, Erhan Çelik’in eşi Gülben Ergen’in daha önce Deniz Seki’ye moral vermek amacıyla çekilen “Hayat iki bilet” klibinde rol almasına gönderme yaptı ve şunları söyledi: "Bu kadarcık umudu bile çok gören kara yürekli insanlar daha düne kadar yakınlarının, o kıza dair kliplerinin içinde olmasına ses çıkarmıyorlar!!! Deniz Seki’nin klibinde olurken normal de şimdi ne oldu?"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin