Tutkulu cinsel ilişkinin 3 unsuru belli oldu: Cinsel zevkiniz zirveye çıkacak

Cinsel ilişkinin çok daha tutku dolu geçmesini sağlayacak o formüller ortaya çıktı. Bu 3 unsur sayesinde cinsel ilişkiniz çok daha tutkulu devam edecek...

Google Haberlere Abone ol
Tutkulu cinsel ilişkinin 3 unsuru belli oldu: Cinsel zevkiniz zirveye çıkacak

Cinsel ilişki partnerlerin birbirlerine olan bağlılıklarını güçlendiren aynı zamanda birbirlerini çok daha iyi tanımalarını sağlayan önemli unsurlardan bir tanesidir.

Cinsel ilişkinin sağlıklı ve keyifli şekilde devam edebilmesi için partnerlerin birbirleriyle hemen her konuyu açık bir şekilde konuşabilmesi son derece önemli olurken, zevk aldıkları her noktayı karşı tarafa açıkça söylemeleri önemlidir.

Zevk aldıkları yönlerin yanı sıra istemedikleri her detayı da yine partnerleriyle paylaşmaları gerekirken, cinsel ilişkinin çok daha tutkulu devam etmesini sağlayan belli başlı unsurlar ortaya çıktı.

 

İşte cinsel ilişkinin tutkusunu arttıran o etmenler

Cinsel ilişkinin çok daha tutkulu gerçekleşmesini sağlayan detayları ortaya çıkarmak amacıyla gerçekleştirilen araştırmalar sonuç verdi. 

ABD’deki Missouri Eyalet Üniversitesi’nden bilim insanlarınca ortaya konulan çalışma sonrasında insanların “harika seksi” nasıl tanımladıkları belli oldu.

Bu noktada yaşları 18 ile 69 arasında değişen 78 kişiyle görüşülmesi sonucunda, kişilere cinsel tatmini yaşamak için hoşlarına en çok giden şeyi sorduklarında birbirinden farklı cevaplarla karşı karşıya kaldılar.

Çoğunluk bu soruya "duygusal bağ" olarak cevap verirken 20 kişinin orgazma hiç ihtiyacı olmadığını belirtti. 

Araştırmayı yürüten Dr. Alicia Walker, “Cinsel ihtiyaçlarımız ve beklentilerimiz hakkında ne kadar açık konuşursak, deneyimlerimizin beklentilerimizi karşılama olasılığı o kadar artar.” şeklinde ekleme yaptı.

Duygusal bağ ve orgazmın yanı sıra ilk üçte yer alan diğer unsur ise "kimya" olarak belirlendi. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin