Turner Grubu’nda önemli atama!

Bünyesinde Türkiye’de yayın yapan Cartoon Network ve CNN’i bulunduran Turner'da önemli bir atama gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
Turner Grubu’nda önemli atama!

Bünyesinde Türkiye’de de yayın yapan Cartoon Network ve CNN’i bulunduran Turner’ın Türkiye, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Yunanistan ve Kıbrıs’tan Sorumlu Genel Müdür ve Başkan Yardımcılığı görevine Tarek Mounir atandı.



Turner Grubu’nda önemli atama!Turner EMEA Başkanı Giorgio Stock bu yeni atamayı; Tarek’in, Turner’ın bölgedeki varlığını ücretli ve ücretsiz tüm TV platformlarında hızlı yaygınlaşmasındaki rolünün bir göstergesi olarak tanımladı.



CNN International Commercial Başkanı Rani Raad ise atamayla ilgili, “Tarek, yaratıcılığı ve çalışmalarıyla Turner’in öneminin sürekli arttığı bir pazarda ve gitgide büyüyen Orta Doğu portföyünde büyümesine katkıda bulunan güçlü ekipler kurarak oldukça başarılı işlere imza attı” dedi.



Tarek Mounir’in liderliğinde Turner; çocuk, haber ve genel eğlence programları yapan kanallarının sayısını arttırdı, aynı zamanda reklam satış gelirlerinde de sürekli artış sağladı. İzleyicilerin her gün büyüyen markalarına bağlılığını sağladı. Birleşik Arap Emirlikleri’nde çizgi film Mansour ve Türkiye’de çok yakında başlayacak lokal projelerle başarılı yerel içerik stratejilerini hayata geçiriyor. Mounir, yakında Dubai’de açılacak olan Cartoon Network temalı park alanı ve Cartoon Network Studios Arabia’nın yaratılması gibi oldukça yenilikçi anlaşmalarda da önemli rol oynadı. 18 ay önce devraldığı Türkiye ofisine de taze kan getiren Tarek Mounir, Turner EMEA Başkanı Giorgio Stock’a bağlı olacak.



Turner EMEA Hakkında



Turner International, CNN, TNT, Cartoon Network, Boomerang ve TCM Turner Classic Movies gibi ana Turner markalarının versiyonları ile Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA), Latin Amerika ve Asya Pasifik’te ülke ve bölgeye özgü kanallar ve işletmeler ile faaliyet göstermektedir. Time Warner’ın global varlığından faydalanmak için Warner Bros. ve HBO ile işbirliği yapmaktadır. EMEA bölgesinde Turner’ın hali hazırda 126 ülkede 21 farklı dilde yayın yapan 65 adet kanalı bulunmaktadır. Yenilik ve gelişme tutkusuyla bu markalar web, VOD, DVD, oyun, mobil, merchandising, yazılı veya gelişen farklı platformlar üzerinden izleyicilere ulaşmaktadır. Turner, Time Warner’a bağlı bir firmadır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin