Turkuvaz Medya Grubu'nun sahibinden 3 bin kişilik iftar yemeği

Çalık Holding'in Şanlıufra'da verdiği iftar yemeğine 3 bin kişi katıldı.

Google Haberlere Abone ol
Turkuvaz Medya Grubu'nun sahibinden 3 bin kişilik iftar yemeği

Turkuvaz Medya Grubu'nu da bünyesinde bulunduran Çalık Holding'in  'İftarlarımızı Anadolu'da Açıyoruz' teması kapsamında dün Şanlıurfa'da gerçekleştirilen iftara Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Prof. Dr. M. İhsan Karaman, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık katıldı.



Yeşilay ve Şanlıurfa Valiliği'nin de desteğiyle Eyyüb Peygamber Camii avlusunda kurulan iftar sofrası yaklaşık 3 bin Şanlıurfalı'yı ağırladı. Vatandaşlar, iftar vaktinden saatler önce masaları doldurdu.



Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık yaptığı konuşmada, "Ramazan'da daha da güçlenen manevi değerlerimizin, ülkemizdeki huzur ortamını beslemek için çok değerli bir fırsat olacağını düşündük. Bu nedenle geçen yıl deprem felaketi yaşayan Van'ın Erciş ilçesinde gerçekleştirdiğimiz iftar yemeklerini bu yıl, bölgedeki birlik ve beraberliğe destek vermek amacıyla Şanlıurfa'ya taşıdık. İçinde bulunduğumuz camiye adını veren Eyyüb Peygamber sabrıyla ün salmış ve bu sayede ödüllendirilmiş bir peygamberdir. Sabır, huzur ve birlik beraberlik, inanıyorum ki ülkemizin önümüzdeki dönemdeki en büyük ihtiyacıdır. İşadamları olarak bizler de, Ramazan vesilesiyle bu ihtiyaca katkı sağlamaya gayret gösteriyoruz" diye konuştu.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin